vrijdag 22 september 2017

Mozaiek vlinder maken

Stained glass mosaic butterfly, butterfly wall art, glass mosaic butterfly, wall art hanging mosaic, purple lilac pink mosaic butterflies. SpiegelmozaïekMozaïekglas MozaïekkunstMozaïektegelsKiezelsteenmozaïek Vlinders StrandenHoutKiezel Vloer. Ontdek en bewaar ideeën over Mozaïeken op Pinterest. Meer ideeën over Mozaïek , Mozaïekkunst en Mozaïekprojecten.


De Mozaiek pakketten zijn komplete pakketen, onder andere schalen, deurhangers een doosjes. Deze pakketen bevatten alles van ondergron tegeltjes en voeg tot verf om je werkstuk helemaal af te maken.

Koop of Verkoop mozaiek vlinder op Marktplaats. U kunt onze gratis Mozaïekpatronen overnemen en gebruiken voor uw eigen mozaïekwerk. Door deze patronen op te slaan, kunnen ze makkelijk aangepast worden in het gewenste formaat. De kinder- mozaïekpakketten zijn altijd binnen - uur (met pauze) te maken , waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld kinderfeestjes thuis en zéker ook voor senioren. Verras jezelf of een ander eens met een mozaïekpakket als kado, of ervaar met anderen de prachtige mozaïekhobby.


Oók geschikt voor (hele grote) . Zelf een voorbeeld maken en de materialen klaarleggen. Stappenplan: Teken een ontwerp voor je werkstuk op ruitjespapier. Er is heel veel keus in verschillende mozaïektegeltjes en glasstukken.

Knip de repen in vierkantjes. Het leukste is om zelf kopjes, beeldjes, vakantiesouvenirs enz. De prijs voor een bord van bij cm. Metalen vlinder met glasmozaiek. Ook geschikt voor buiten.


Deze pakketten bevatten alle materialen om een vlinder - mozaiek te maken. Mozaiekpakket compleet met ondergron lijm, tegeltjes, voegmiddel en een uitgebreide beschrijving. Voor elk kind natuurlijk een eigen vlinder ! Allemaal dingen die de kinderen. De kinderen kunnen de mozaïeksteentjes op het voorbeeld leggen, ernaast is iets moeilijker.


Vervolgens kunnen ze het . SES Vlinder mozaïeken Geen personage. Giet het gips in de mal en leg daarin de gekleurde mozaïeksteentjes. SES Mozaïeksteentjes Plakken Kat Geen personage.


Plak de mooi gekleurde mozaïeksteentjes op deze kat en vlinder en verbaas jezelf. Met de diamantjes die je er ook bij kunt plakken wordt het resultaat natuurlijk helemaal verbluffend. Maak je eigen sieradenboxje met mozaik steentjes in de vorm van een vlinder.


Nu kun je met de spons de vlinder schoonvegen. Voor de finishing touch versier je de vlinder met de diamanten.

Mijn naam is Sabina Groeneweg. Een Gedenkmozaiek is een grafsteen bekleed met mozaïek. Kleurrijk, uniek en vertelt het bijzondere levensverhaal . Maak zelf de mooiste mozaïeken op nummer. In dit pakje twee stevige vellen met een mozaiek patroon op nummer. Bepaal de kleur van ieder nummer en plak de bijgeleverde mozaiek foam steentjes op het juiste nummer.


Zo creeër je zelf prachtige feeën. In ons atelier hebben we ook alle mozaïek spullen los in de verkoop. Ben je op zoek naar een leuke workshop, ook dan is samen een leuke mozaïek maken een goede tip!


Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals een dienbla kaarsenplateau, spiegel, vlinder , hart etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts