vrijdag 15 september 2017

Spanningsrail 3 fase

Wij leveren in- en opbouw spanningsrails van verschillende merken. Bij een fase rail zitten er geleiders in de rail. Deze geleiders zijn apart te schakelen.


Op de armaturen zit een keuzewieltje of schakelaar waarmee gekozen kan . Altijd betrouwbaar en altijd scherp geprijsd!

De - fase Eurorail vindt toepassing in winkels, showrooms en kantoren. Een compleet railsysteem is samen te stellen uit onderdelen van de - fase Eurorail. Trackspots ▷ Naar overzicht. U kunt de railspots middels fase , onafhankelijk van elkaar schakelen. De spanningsrails zijn ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en aluminium.


Makkelijk te bevestigen en te koppelen van hulpstukken. Uiterst geschikt voor showrooms, winkel, restaurants, musea, etalages, woonkamers.

Middels een fase aansluiting, kunt u de railspots afhankelijk van elkaar schakelen. U bent op zoek naar railsystemen? Stroomrailsystemen nu op lampen24. U kunt moeiteloos elke gewenste configuratie creëren: horizontaal of verticaal, op of in het plafon op muren of op vrijstaande panelen. Het systeem kan ook gependeld worden . Railverlichting bestaat in fasesystemen en fasensystem.


Wij leggen je de verschillen uit, inclusief de voor- en nadelen. Het 3fase rail systeem is al jaren de standaard voor het verlichten van o. Dit is niet voor niets zo. Verkrijgbaar in één en twee meter stukken. Voor 16:bestellen is de volgende werkdag in huis! Geschikt voor - fase halogeen- en led railverlichting.


Aluminium draagrail van het EUTRAC 1- fase 230V opbouwrailsysteem. De montage kan door de in het profiel bestaande boringen rechtstreeks aan wand of plafond gebeuren. De opbouwuitvoering van dit systeem is in meerdere kleuren en lengten verkrijgbaar.

Als alternatief staat verder een inbouwuitvoering ter . De rails kunnen worden gemonteerd tegen het plafon aan wandsteunen of vrijhangend aan draadeinden of staaldraden. Een - fase rail is een systeem dat vaak gebruikt wordt om veelzijdig verlichting te plaatsen. Dankzij dit systeem heeft u de mogelijkheid het licht te brengen op de plaats die u wenst. Door de vele verschillende soorten onderdelen wordt er met een - fase railsysteem een grote vrijheid in installatie gecreëerd. Deze spanningsrail is bedoeld voor inbouwen in plafond.


U monteert deze spanningsra. U kunt verschillende merken spanningsrail niet altijd met elkaar combineren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Hollandlamp.


Professionele - fase inbouw spanningsrail met dimcircuit. Snel en eenvoudig monteren en uitbreiden. Nordic GLOBAL Trac Pulse Control. In groepen apart in- en uit te schakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts