dinsdag 19 september 2017

Shutters op draaikiepramen

Zoekt u raambekleding voor uw draaikiepramen of kantelkiepramen? Met shutters kun je alle kanten uit. Op draaikiepramen bijvoorbeeld. Waar je met (rol)gordijnen de stof kan beschadigen wanneer je het raam opent, heeft JASNO dit bij haar shutters heel slim opgelost.


Al het goede komt in drieën.

Bij JASNO op het hoofdkantoor hangen de shutters , in al haar . Omdat shutters meten een precies werkje is zijn de meet- en montagekosten bij ons ingebrepen bij de prijs! Bij een shutter op een draaikiepraam wordt het handvat verlengt zodat deze op de shutter komt te liggen en precies hetzelfde werkt als u gewend bent. Uitvoeringen Blend Window Fashion shutters voor draai kiepramen.


Als INHUIS shutters op draai- en kiepramen monteert, verlengen wij de bevestiging in de klink en plaatsen vervolgend de klink van het raam op de raamshutters. Hierdoor kunt u uw raam eenvoudig bedienen en sluit de raamshutter perfect aan op uw kiep . Door de shutters te monteren op het draaikiepraam kan het raam altijd kiepen en (beperkt) draaien.

De klink van het raam kan eventueel verlengd worden, waardoor de shutter precies op het raam past. De shutter kan ook vóór het draaikiepraam geplaatst worden. Je kunt een draai- of kantelkiepraam heel goed combineren met . Shutters voor draaikiepramen en kiep kantelramen.


We verlengen de pen van de raamhendel en u kunt. Omdat een draai-kiepraam op verschillende manieren geopend kan worden, is het zeker van belang dat raamdecoratie hierbij niet in de weg hangt. Als u hier shutters voor zou plaatsen is de draaikiepfunctie van het raam niet meer ( goed) te gebruiken. Een draaikiepraam is een raam dat u aan de bovenkant schuin op een kier kunt zetten of helemaal open kunt draaien.


Daarom heeft Shutterweb een speciale oplossing voor . Mooie raamdecoratie voor draai-kiepramen Er zijn meerdere soorten mooie raamdecoratie voor draai-kiepramen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor rolgordijnen, houten jaloezieën of shutters. Ze zijn dus niet geschikt voor ramen met afwijkende vormen. Ze zijn in veel gevallen wel bruikbaar bij draaikiepramen , als afscheiding van twee ruimten of als deur in een kastenwand.


Ze kunnen geheel passend gemaakt worden voor onder meer ronde-, schuine- of getoogde ramen. De bijzondere vorm van het raam blijft op deze manier zichtbaar en het licht wordt toch geweerd.

Ook bij draaikiepramen kunnen de shutters prima op of voor het raam worden gemonteerd. Door shutters te monteren op het draaikiepraam zelf, kan het raam altijd kiepen en (beperkt) draaien. De bevestiging in de klink wordt verlengd en geplaatst op de shutter, waardoor de shutter meebeweegt met het raam. Geïntegreerde magneten zorgen ervoor dat de shutter stevig hangt. Superaanbieding shutters.


Zeer goed te combineren met shutters. Is dat mogelijk, horen we je denken. Kies uit twee opties voor . Voordelen Jasno- shutters.


Vochtbestendig, dus ook toepasbaar in badkamers of wellnessruimten. Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen (o.a. ron schuin of getoogd). Ook geschikt voor draai-kiep-ramen en dakramen. Afgewerkt met krasvaste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts