vrijdag 22 september 2017

Klassieke deurklinken

Bijpassend in de stijl van uw interieur of exterieur kunt u kiezen uit kwaliteits deurbeslag zoals brievenbussen, deurknoppen, huisnummers en deurklinken. Het vervangen van de deurklinken in uw huis draagt bij aan het brengen van een andere sfeer. Het maakt een interieur, dat van klassiek naar modern of andersom. De Argo 1deurklink op rozet heeft een modern design en een robuuste uitstraling.


Levertijd: Direct leverbaar.

Deurklinken koop je eenvoudig online bij bol. De Carmen AM deurklink op rozet heeft een elegant design en een robuuste uitstraling. Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie schilderij boven de bank. Geef jouw deurkruk daarom de eer die hij verdient!


Met ons uitgebreide assortiment deurbeslag is er een ruime keuze uit afwisselende modellen . Onder de jaren deurbeslag valt een brede variatie van objecten.

Voor klassieke deurklinken , maar ook een brievenbus, deurhaakje of schuifdeurkom kan u bij ons terecht. Een woning klassiek inrichten kan natuurlijk met modern materiaal, maar u zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat jaren deurbeslag en andere . U vind ze in diverse modellen bij Kors interieurbeslag, hét adres voor betaalbaar deurbeslag! Geef uw deuren een klassieke , moderne of bijvoorbeeld Art Déco uitstraling met de fraaie Weijntjes deurkrukken. Verkrijgbaar in vele verschillende materialen en stijlen.


Altijd van hoogstaande Weijntjes kwaliteit. Eenvoudig zelf te monteren. Deurkrukken worden in de volksmond ook wel deurklinken genoemd. We leveren verschillende soorten deurbeslag , zoals bij voorbeeld de jaren dertig ton model deurklinken. In ons assortiment vindt u . Brons is een materiaal dat veel gebruikt wordt bij het ontwerpen van deurklinken en deurkrukken.


En terecht, want het gebruik van brons heeft heel wat voordelen. Zo is brons niet alleen heel stevig, je kan er ook vele kanten mee uit. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor wit brons, zwart brons of voor de klassieke bronzen kleur.


Klassieke houten deurkruk.

Grappige kerkdeurkruk van de H. Alfonsus de Liguori in Andoy. Een vaste deurknop onder in het midden van een Parijse deur met klopper. DecoDeurbeslag is dé specialist voor beslag voor binnendeuren, buitendeuren, ramen en meubels! Uitgebreid assortiment √ Snelle levering √ Deskundig advies!


De deurklinken passen op standaard sloten en . Deurbeslag, deurklinken en handgrepen direct uit voorraad leverbaar. Deurbeslag de specialiteit van De Galanterie, wij zijn gespecialiseerd in oude en antieke deurklinken , maar ook nieuwe deurkrukken,raambeslag, toiletsloten Vrij- Bezet en aanverwant hang- en sluitwerk. De klinken, ook wel deurgrepen genoem zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts