donderdag 21 september 2017

Kunststoftechniek

Arnhem tot de allround kunststof specialisten voor industrie. Ons team bestaat uit hoog opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Onze kennis en ervaring, samen met de kennis van onze zusterbedrijven, stelt ons in staat om complete technische oplossingen te leveren op het gebied van kunststof apparatenbouw en toepassingen in zeer uiteenlopende segmenten.


Informatie over kunststof leidingwerk, waaronder thermoplastisch leidingwerk of GVK (glasvezel versterkte kunststof) leidingwerk kunt u vinden op deze website. We hebben een machinepark waarmee we kunststof op veel manieren kunnen produceren.

Niet alleen gemaakt van kunststof, maar ook kozijnen van hout en aluminium. Gevestigd in Hoogezand bieden wij passende oplossingen voor niet alleen raamwerk, maar ook deuren en dakkapellen. Met jaar ervaring kunnen wij binnen dit familiebedrijf de ideale kunststofvloer leggen. Geheel in overleg over uw wensen en ideeën.


Wij denken graag met u mee! Van der Weerd kunststof techniek is gespecialiseerd in het toepassen van kunststoffen in de techniek. Hierbij kunt u denken aan relatief eenvoudige kunststof bakken maar ook kunststofproducten met een grote complexiteit.

Alles wat wij realiseren is maatwerk. Dit betekent voor u als klant dat u kan vertrouwen op onze . Ook kun je bij ons terecht voor serres, terrasoverkappingen en dakkapellen. Zo kunnen we profielen met een houtnerf leveren, maar ook in alle kleuren. Vraag vrijblijvend een offerte . Bent u op zoek naar kunststof techniek ? Bij Euro-Techniek bent u aan het juiste adres voor o. Duurzame energie, Land en Tuinbouw.


Gespecialiseerd in het bouwen van producten voor de Waterbeheersing en Geothermie. Extruderlassen, heteluchtlassen, spiegellassen, stomplassen enz. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis . Profiteer ook van lagere woonlasten en verhoog uw woningwaarde met onze . Van ontwerp tot volumeproductie en van efficiënte logistieke services tot innovaties in de kunststoftechniek van morgen: u bent bij ons aan het juiste adres. Kunststof is onderhoudsarm en geeft een natuurlijk effect.


De Ultra is door ons gemodificeerd en is sneller dan de standaard machine. Ook zijn de mechanische componenten waar nodig vervangen door hoogwaardige materialen en zijn deze .

Totaaloplossingen in kunststof. De markt vraagt steeds meer naar totaaloplossingen. De klant wil één aanspreekpunt voor het totale project.


De specialist uit het Overijsselse Hengelo levert . De door uw gewenste kozijnen worden door ons zelf geproduceerd en indien gewenst ook door ons geplaatst. Enschede ( Overijssel) door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr.


Het insolventienummer van deze zaak is F. Kleur, uitstraling en UV- bestendigheid zijn essentiële eigenschappen voor kunststoffen die worden gebruikt in de sign- en displaysector. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk hier beoordelingen en ervaringen om de juiste keuze te maken.


Excellent Kozijn Nederland levert en monteert kunststofkozijnen van Schuco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts