woensdag 24 april 2019

Reinigen parketvloer

Af en toe wil je uiteraard je vloer eens vochtig reinigen. Je parket schoonmaken met water alleen is echter niet aan te raden. Zuiver water verwijdert immers alle natuurlijke oliën uit je houten vloer.


Op termijn droogt het je parket helemaal uit, zodat vlekken dieper in het hout naar binnen dringen. Zorg er dus voor dat je je . Hoe vaak word uw gelakte of geoliede vloer gereinigd?

Door uw ( parket ) vloer regelmatig te (laten) reinigen en te onderhouden, kan uw vloer wel tot à jaar lang mooi blijven, zonder schuren! Periodiek onderhoud houdt in: – Gelakte vloer: nieuwe laag polish – Vloer met olie of wax: reinigen en . Maak gebruik van een krachtige en professionele reiniging van uw parket - of houten vloer. Deze reiniger verwijdert oude zeeplagen en reinigt uw vloer. Na het gebruik van een intensiefreiniger moet u altijd weer de onderhoudsolie aanbrengen. Het onderhoud van parket moet je opsplitsen in geolied parket , geboend parket en vernist parket.


Voor ieder van deze soorten zijn er verschillende manieren, zaken waar je rekening mee moet houden om je parket niet te beschadigen tijdens het reinigen ! Vocht zorgt er namelijk voor vlekken en onregelmatigheden in uw parketvloer.

Ook al neemt u deze voorzorgsmaatregelen, uiteindelijk zal uw vloer toch vies worden, en moet u deze schoonmaken. Allereerst moeten houten vloeren elke week geveegd worden met een zachte bezem. Ontdek alles wat je moet weten om je houten Quick-Step vloer jarenlang kraaknet en in perfecte staat te houden. Een parketvloer schoonmaken en onderhouden op de correcte manier zal ervoor zorgen dat deze niet alleen nu, maar ook in de toekomst er prachtig bij zal staan. De meeste huiseigenaren zijn ontzettend trots op hun parketvloer , en een mooi onderhouden vloer ziet er niet alleen indrukwekkend uit maar . Het Bona Deep Clean SysteIs een krachtige schrob zuigmachine met een zeer krachtige reiniger voor een nieuw niveau van schoonmaken van parket en houten vloeren.


Zorgt voor een professionele diepe reiniging van houten vloeren - verwijdert hardnekkig vuil en aanslag. Met de krachtige schrob zuigmachine Bona . Er gaat niets boven een houten vloer. Maar hoe blijft uw eiken parket vloer zo mooi als het eerste moment dat u er een stap op zet? Lees in dit artikel hoe u de vloer reinigt en onderhoudt.


Ontdek daarnaast handige tips om onnodig olieonderhoud te voorkomen. Regelmatige reiniging en vloerverzorging is dé beste manier om je geoliede houten vloeren fris en mooi te houden. Volg onze aanbevelingen op, zodat je nog jarenlang van je houten vloer kan genieten.


Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor parket. Met een goede deurmat blijft al een groot deel van het vuil buiten en zullen minder gauw krassen (door de schurende werking van zand) ontstaan. Reinig de vloer bovendien wekelijks met een stofzuiger en een zachte keerborstel. Nog enkele tips om vervuiling .

Wij reinigen de vloer vakkundig en voeden het met een top olie, was- of laklaag. Planmatig tussentijds onderhoud is raadzaam. Als je dat wenst dan schuren wij stofvrij en impregneren het hout.


Wij kunnen je vloer zelfs voorzien van een compleet . Parket Schuren en Reinigen voor een optimale uitstraling van uw parketvloer. Parketvloer Schuren Amsterdam is de specialist voor het renoveren van uw vloer. U kunt ook kiezen voor een behandeling met olie, lak en wat. Contact ons voor een vrijblijvende afspraak.


In sommige gevallen komt het voor dat uw parketvloer ernstig vervuild is door intensief gebruik van de vloer. Veelal dient uw vloer dan onberispelijk geschuurd te worden maar dit is niet altijd het geval. Hierdoor voorkomt u dat de speciale oliebeschermlaag die op uw houten parketvloer is aangebracht slijt. Gaat u een oude houten vloer schoonmaken?


Wees ervan bewust dat dit zorgvuldig dient te gebeuren. Hout is sterk, maar kan ook kwetsbaar zijn. Een oude vloer kan erg vervuild zijn door bijvoorbeeld diep ingelopen stof en vet in deuken, kieren en kerven. Dit hangt af van de gebruiksruimte en de mate van onderhoud. Houten vloeren schoonmaken.


Massieve houten vloeren zijn heel kostbaar, dus de manier van schoonmaken kan kopzorgen opleveren, zeker als je niet weet waar het hout mee behandeld is. Volg de stappen in dit artikel om je houten vloer schoon. Hoe krijg je een houten parketvloer weer mooi schoon?


Lees hier de stappen hoe je je vloer reinigt met de juiste schoonmaakmiddelen zodat er geen doffe vlekken komen op je hardhouten pakket. Dagelijkse reiniging van een gelakte parketvloer kan eenvoudig door de vloer te stofzuigen (in borstelstand of voorzien van een speciale harde-vloeren borstel) of met een stofwisser (genre Blue Dolphin). Verder kan een gelakte parketvloer tussendoor worden gereinigd met in water opgeloste LeHa Clean reiniger voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts