vrijdag 15 september 2017

Microcement badkamer

Microcement heeft een dikte van ongeveer 1mm tot 2mm. Het kan op bijna iedere stevige ondergrond aangebracht worden. Op bijvoorbeeld bestaand stucwerk, hout, beton, metaal of tegels.


Het is zowel binnen als buiten te gebruiken en is dan ook uiterst geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Het oogt mooi ruw en natuurlijk tegelijk, kan letterlijk tegen een stootje (en meer) en blijft altijd mooi.

Bekijk de microcement en -beton offerte. Lees hier alles over de prijzen per m2. Het is niet meer vanzelfsprekend dat u de badkamer laat betegelen.


Maak uw badkamer uniek door microcement aan te brengen. In dit blog diverse voorbeelden. Voor de muren kun je ook kiezen voor een afwerking met microbeton en microcement.


Dit is naast wanden ook zeer geschikt voor vloeren dankzij de krasbestendigheid.

Vooral in badkamer of andere vochtige ruimtes is deze vorm van afwerking populair. De oorsprong van microcement en microbeton ligt in Argentinië en . Jouw badkamer is in een paar dagen een moderne badkamer zonder voegen en ook zonder sloopwerk. In badkamers of natte ruimtes is microcement of microbeton een . Wanneer uw badkamer , toilet of . Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs?


De kleuren en effecten van deze . Badkamer van beton , betaalbaar , makkelijk en trendy badkamer , lux baden en makkelijk in onderhoud. Ventilatie is hierbij uiteraard wel van essentieel . Het is inmiddels een immens populair product bij veel woningbezitters om wanden en vloeren van keukens en badkamers een unieke sfeer te geven. Het is op praktisch iedere ondergrond aan te brengen. Het is duurzaam en slijtvast en bovendien niet belastend voor het milieu. De mogelijkheden zijn zeer divers en de afwerking op zowel de vloer als de muur is waterdicht, dus het is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer.


Het verschil tussen microcement en microbeton zit hem in de hardheid. Voor de wanden in de badkamer is microcement sterk genoeg.

Voor de vloer in een badkamer zou je kunnen kiezen voor microbeton, omdat de vloer zwaarder wordt belast. Deze stucsoort vindt zijn oorsprong in Argentinië. Betonlook in natte ruimte. Ons microbeton is kwalitatief top en zeer decoratief. Het is zeer geschikt voor badkamervloeren, muren en meubels.


Zowel voor nieuwe als bestaande badkamers. De watervaste microcement laag heeft . Gietvloer badkamer Amsterdam Mooie combinatie van een gietvloer en microcement wanden in deze Amsterdamse badkamer. Het kan zelfs over bestaand tegelwerk worden toegepast, dat scheelt een hoop sloopwerk en overlast! Met microcement creëert u naadloze vloeren, wanden en of complete badkamers , . Zoek je een alternatief voor tegels?


Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts