vrijdag 22 september 2017

Trap met opbergruimte

Tag: trap met opbergruimte. Zo maak je er gebruik van! De mogelijkheid van het creëren van opbergruimte onder de trap wordt vaak niet ten volste benut. Een gemiste kans want de ruimte onder de trap is een prachtige mogelijkheid om het aantal vierkante meters kastruimte in huis te vergroten.


In dit ideabook bekijken we een aantal voorbeelden van . TV KAST ALS DEUR Onder de trap bevindt zich een kleine opbergruimte , zoals in veel oude huizen ligt deze iets verdiept.

Vanuit de woonkamer was dit een rommelig gezicht. Gewone deuren ervoor waren geen oplossing omdat de TV daar voor in de weg stond. Deze draaibare TV kast dient als deur en geeft ook nog wat . Zin om de ruimte rond en onder de trap in uw woning in te richten? Camber geeft u adviezen, tips en opbergmogelijkheden op maat! Een trap is een medium om van het ene level naar het andere te komen.


Die ene trap kan een ware verrijking zijn voor je interieur ( lees hier meer) of juist een blockbuster. Je kan een trap ook perfect gebruiken voor wat extra opbergruimte in je huis en zo van het medium een .

Een fris tintje voor de trap én extra opbergruimte in de hal: Thomas staat weer voor een nieuwe uitdaging. Belangrijk onderdeel van dit project is de kast die hij onder de trap bouwt. Hier lees je hoe je deze trapkast maakt.


Joan en Caroline uit Swifterbant zijn gezegend met een grote hal. Mahonie trap met opbergruimte op maat te maken. Voor diverse mogelijkheden. Kom je opbergruimte te kort?


Dan zit daar de oplossing! De Inzetkast verdubbelt de opbergruimte in iedere trapkast. Trapkast van meubelpaneel . Het is een draaibare kast in een stalen frame, die in uw deuropening of kozijn geplaatst kan worden. Iedereen kan zijn opbergruimte verdubbelen. Gebruik je trap als bergruimte!


Er zijn meer mogelijkheden voor het creëren van opbergruimte dan je in eerste instantie denkt. Stabiele voormalige (stairway to heaven ;) trap die ideaal is bij een verbouwing of b. De breedste tree onderaan is 114cm onder de trap zit. Heb je weleens nagedacht dat er heel veel ruimtes zijn waar je wellicht wat extra in kunt opbergen?


Neem als voorbeeld de trap.

Deze hoeft niet alleen als verbindingspunt van twee verdiepingen te staan als functie. Bekijk ideeën over - opbergruimte trap op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Ruimte-onder-de- trap -2.


De woning met een vloeroppervlakte van 2m² heeft een ruime woonkamer van m² grootte met volledig ingerichte open keuken, die aansluiting op de veranda (airco) geeft. Door de hoek die de L- trap maakt ontstaat er tevens onder de trap een onopvallende opbergruimte die benut kan worden als garderobe of opbergkast. Meer weten over L- trappen ? Kom tijdens winkeltijden naar onze showroom of maak een afspraak voor directe service.


Bekijk vooral ook eens onze andere design trappen. Maar in de praktijk blijkt dat alle opbergruimten in een mum van tijd alweer gevuld zijn. Gelukkig kun je ook heel wat spullen kwijt op plekken waarvan je het in de eerste instantie niet had gedacht. Bijvoorbeeld onder je trap ! Een vestiaire onder de trap is niet alleen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts