vrijdag 29 september 2017

Staal en hout

Wil je enkel een tafel onderstel of tafelblad , een eigen project laten aan elkaar lassen, een op maat gemaakt rek voor in de berging, … Wij bieden je graag een vrijblijvende offerte aan. Industriele meubelen in alle soorten en maten. We gaan niet voor standaard maar juist voor maatwerk.


Maatwerk stalen salontafels aangeboden: Alle kasten zijn bij ons maatwerk: elke klant heeft zijn eigen wensen. Bij ons wordt dit betaalbaar gerealiseerd! Kasten van staal en hout in iedere vorm en afmeting te realiseren.

Voor het hout kunnen verschillende . Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden en prijzen! Nadat Dennis en Suzan mijn Kast van Staal en Hout op Etsy gezien hadden en deze als room devider in hun woonkamer wilde gebruiken, kwamen zij met de vraag of in dezelfde stijl ook een tv meubel gemaakt zou kunnen worden. Praktisch en moderne tafel van staal met mooie bladen. Woontrend hout met staal. Toch zijn er zo van die trends waarvan je weet dat het blijvers zijn.


Hout met staal is een trend die alles heeft om zo een blijver te zijn. De combinaties bij deze samenstelling zijn bijna eindeloos en hebben in het verleden reeds hun .

Nadat de stalen draagstructuur verzinkt en gepoederlakt is, wordt deze belegd met of ingewerkt met de hoogste kwaliteit CEDER of Afromosia. Uniek hierbij is het model KWAI CEDER, waarbij geen schroeven zichtbaar zijn. ONEGA KEBONY ONEGA KEBONY Kwai Afromosia (2-zijdig) Kwai . Hout , pvc, aluminium, staal of polyurethaan: de voor- en nadelen van elk materiaal op een rijtje.


Al eeuwenlang een vaste waarde voor de vervaardiging van ramen en deuren. Aanvankelijk omdat er geen andere keuze was, later (na de introductie van alternatieven) omwille van de prijs en het . De enorme ravage die de beving vannacht aanrichtte in Midden Italië is deels het gevolg van de bouwwijze in het land. Hout en staal zijn de veiligste materialen om mee te bouwen. Maar dat is nog niet tot Italië doorgedrongen, zei aannemer Giovanni Donodio twee jaar geleden tegen correspondent . Luxe (bijzet) kast van staal en old wood. Het hout is old wood en is voorzien van een blanke lak laag.


Old wood is massief en is door onze eigen techniek verouderd. Woodline`s Luxe modellen zijn meubelen die strak zijn. De openingstijden van alle vestigingen van Staal En Hout B. Meubelen met stalen onderdelen . Geertruidenberg vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66.

Steigerhouten meubelen gecombineerd met staal ? Voor steigerhouten meubelen of industriële meubels bezoekt u Woodville. Bekijk hier het assortiment. In de werkplaats in Velp (Gld) maak ik voor u uw maatwerk uit hout , staal of een combinatie van beide.


Ook werk ik op locatie om voor u uw droomveranda, vlonder of hekwerk te realiseren. Ik denk graag met u mee op basis van een schets, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts