donderdag 14 september 2017

Bonaparte vloerkleed

Hoe ziet jouw ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt jou aan? Maak een keuze uit onze prachtige collectie of ontwerp een vloerkleed op maat! De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. Kies een mooi kleed in je lievelingskleur en de zithoek wordt een wooneiland waar je met zijn allen gezellig wegkruipt, zo vaak mogelijk.


Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter.

Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Maak je eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met . Snel en eenvoudig online tapijt bestellen. Grote merken tapijt voor scherpe prijzen. Van alle materialen en kleuren zijn stalen beschikbaar.


De prijzen van de genoemde standaard maten zijn voor een vloerkleed dat blind afgewerkt is.

Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Het kan vrijwel overal worden gelegd. Tapijt is sfeervol, warm en zacht. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water.


De materialen, structuren . Roobol is specialist op het gebied van dit hoogwaardige merk. De collectie biedt een ruime keuze in verschillende soorten tapijt, kleuren en comfort. ACTIE: Wij geven KORTING op de adviesverkoopprijzen van BONAPARTE ! Mogelijk als synthetische tapijten (gesneden pool of luspool) of van wol. Karpetten van hoge kwaliteit welke speciaal voor u op . Wil je grotere aantallen bestellen? Met mooie producten voor thuis, voor een project of voor op kantoor?


Dan helpen we je graag met goed advies en een scherpe offerte. Op zoek naar een ander product van dit merk, maar niet bij fonQ gevonden? Ook dan kunnen we je helpen.

Neem contact met ons op voor de . Vintage carpetten vandesso bonaparte vloerkleed de perfecte eyecatcher in een industrieel of modern interieur. Het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn. Op maat gemaakt en eventueel door ons gelegd.


Keuze uit prachtige dessins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts