donderdag 21 september 2017

Horren voor kunstof openslaande deuren

Genoeg van alle insecten als u uw deur openhoudt met warm weer? Bestel nu een hor voor kunststof kozijn. Met een hor kunt u zorgeloos uw raam open laten staan! Extra handig is dat dit gaas ook nog eens zonwerend en goed zichtbaar is.


Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe gemonteerd worden. Wij meten en monteren al uw hordeuren.

Zo ook hordeuren voor kunststof kozijnen. Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom te Bergschenhoek. Plissé hordeur : voor een schuifpui of openslaande deuren. Het materiaal vouwt zich dan uit. Zodra de deur dichtgeschoven wordt vouwt het zich weer in, als een harmonica.


Het is in meerdere opzichten een uniek product: Dankzij de harmonicawerking komt er geen . Horren en hordeuren van Creon zijn op maat gemaakt en eenvoudig zelf te plaatsen. Plisséhor voor deuren: decoratief en praktisch. Kies voor een decoratieve plisséhor voor deuren, standaard of juist of maat gemaakt.

Het systeem is geschikt om zowel in als op het kozijn geplaatst te worden en is daarom geschikt voor naar deuren met naar binnen of buiten draaiende deuren, dubbele openslaande deuren. Voor deuren hebben we de S5Magneethor en de S7Magneethor, die je met zelfklevend klittenband op het kozijn monteert. De andere horren in ons assortiment monteer je allemaal met schroeven, omdat dat de . De systemen zijn zo ontwikkeld dat de functies van het raam of de deur behouden blijft, u hoeft de horren dus niet te verwijderen.


De inzethor of inklemhor kan eenvoudig bij een draai-kiepraam in de sponning van het kunststof kozijn geplaatst worden. Metalen veerclips zorgen ervoor dat uw kozijn niet wordt . Plisse hor in openslaande tuindeuren. De plissédeur werkt zonder veerspanning . Deze ketting verdwijnt bij het inschuiven van de deur in de achterzijde van de aluminium cassette. Plisse schuif horren voor schuifpui en deur zijn harmonica hordeuren eenvoudig uit te nemen en zeer sterk. Inzethorren en plisse hordeuren.


Met horren in uw ramen en deuren , kunt u pas echt gaan genieten van optimaal wooncomfort. Ze bieden u de mogelijkheid vervelende insecten buiten de deur te houden en alleen het goede naar binnen te halen. Bohaco produceert en verkoopt kunststof en aluminium ramen, deuren en serres. Deuren en Horren , Hordeur, Kunststof , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Oplossing voor Deuren en Serre!


Onze hordeuren zijn de oplossing als u lekker het raam open wilt zetten zonder dat er vliegen en ander ongedierte binnen komt. Er zijn oplossingen voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs grotere varianten zoals een schuifpui of dubbele openslaande deuren.

Aanblik heeft ook een groot aanbod in horren voor kunststof deuren. Elke type hor heeft unieke eigenschappen. Alle plisséhordeuren zijn van het merk Unilux, worden compleet geleverd en zijn bij uitstek . Speciaal voor uw kunststof ramen en kunststof deuren hebben we verschillende hor systemen die insecten buiten houden.


Voor een draaikiepraam, openslaande deuren of een schuifpui adviseren wij namelijk verschillende oplossingen. Vervolgens kijken we samen met u welk type hor het meest geschikt is. De deurrolhor Prestige hoeft niet gheel te worden geopend bij het passeren ervan, dankzij een instelbaar stoppunt.


Deze deurrolhor heeft zelfreinigende geleiders, waarin borstels het vuil afvoeren door de uitsparingen welke in de geleiders zijn verwerkt. Deze horren maken wij voor u op maat. Voor horren Rotterdam bent u dus bij Alhra Kozijnen aan het juiste adres.


Wij leveren deze vaak in combinatie met nieuwe kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Maar ook voor losse horren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts