vrijdag 22 september 2017

Beton cire badkamer ervaring

Vrouwlief en ikzelf willen binnenkort de badkamer opknappen. Dit geeft een wat minder badkamer. Staat heel chic in de badkamer en geen onderhoud.


Wij hoeven de muren alleen in de douche eens in de zoveel tijd af te nemen met een doekje maar de rest van de badkamer niet, er blijft geen vuil aan . Beton Cire of Tadelakt in de badkamer , ervaringen.

Meer resultaten van forum. Ik vroeg mij af of dit zou lukken aangezien alles in OSB gemaakt is? Ik ben wat bang dat de beton ciré zou barsten door het eventueel leven van de houten wanden? Ik zou er ook eerst een kerdidoek willen tegenlijmen. Mensen die hier wat ervaring mee hebben?


Wij zijn op dit moment bezig met de nieuwbouw van ons huis. Gaat allemaal voorspoedig.

Maar wij willen graag de muren van de badkamer gestuct hebben. Nu is dit in de douche hoek geen optie vanwege vocht. Daarom willen wij alle muren behandelen met beton cire. Douchedrain plaatsen in beton ciré , advies. Iemand met veel ervaring in betonstuc of beton ciré hoeft geen ervaring te hebben met het waterdicht maken van een badkamer.


Hier gaat het dan vaak ook fout. Ook de communicatie tussen degene die de badkamer verbouwing op zicht neemt, moet goed gaan. Wie is waar verantwoordelijk voor. De prijzen zijn geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor standaard Beton cire tweelaags voor wanden en keuken liggen de prijzen tussen €3- en €4- per minclusief BTW.


Ervaring met: BETON Cire vloer. We zijn behoorlijk bedrogen uitgekomen. Uw ervaring : De samenwerking tussen jullie bedrijf en Bovee, was voor het eerst.


Heeft iemand ervaring met beton cire in de badkamer ? Wij hebben een hele slechte ervaring met hen.

Ik heb enkele vragen die jullie misschien kunnen beantwoorden. Ten eerste kom ik veel verschillende termen tegen, zoals beton cire , microbeton, betonstuc, betonlook. Is dit allemaal hetzelfde? Kan je dit van elke stucadoor verwachten of moet . De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening.


Gaten of scheuren moeten zoveel mogelijk uitgevuld worden, eventueel met een speciale glasvezelbewapening. Afhankelijk van het type ondergrond moet je een geschikte primer aanbrengen zodat de ondergrond zijn eventueel zuigende werking verliest en het beton cire zich goed kan hechten. Geert heeft ons goed geadviseer het is een vakman en het is heel prettig om met hem samen te werken. Het is prachtig geworden. Wij bevelen hem heel graag aan!


Regelmatig krijgen we de vraag wat het verschil is tussen VERBAU-betonstuc en tadelakt, béton ciré , of Beal Mortex. Een afgewerkte laag VERBAU- betonstuc is flexibel genoeg om spanningen op te vangen in bijvoorbeeld hoeken van ( badkamer )wanden en vloeren met vloerverwarming en is . Is er hier iemand die ervaring heeft met beton cire in de badkamer ? Met de betonstuc kun je namelijk prachtig een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts