dinsdag 26 september 2017

Fineerparket

Fineerparket , geen laminaat, parket met een dunne houten toplaag. Een echte houten vloer voor de prijs van laminaat. Wanneer u voor fineerparket van Par-Ky kiest, kiest u voor milieuvriendelijk parket. Bekijk nu ons assortiment!


Lees hier de voor en nadelen van fineerparket.

Veelal is fineerparket opgebouwd uit een onderrug van MDF ,HDF, vezelplaat of multiplex voorzien van een dunne toplaag hout. Deze toplaag heeft veelal een dikte van 1mm. Dit parket kent door haar . Fineer parket is het dunste systeem in parket tegenwoordig zowel op HDF als op Vuren drager.


Hallo, we hebben in het weekend een aantal winkels afgelopen op zoek naar laminaat voor in de slaapkamers. Wordt veelal gebruikt als goedkopere parketvariante of alternatief voor laminaat. In de fineervloeren van Par-ky vind je de combinatie van de beste eigenschappen van laminaat en echt hout.

Dit zorgt voor een betaalbare vloer van topkwaliteit. Je krijgt daarom maar liefst twintig jaar garantie op de meerlaagse parketvloeren van dit Belgische merk. De warmte en het unieke design van echt hout gecombineerd met de voordelen van laminaat. Elke plank is uniek, in tegenstelling tot een wederkerend patroon bij laminaatvloeren ( geen imitatieprint). Bij Impermo vind je fineerparket aan scherpe prijzen.


De onderste laag bestaat . De mogelijkheden in houten vloeren zijn tegenwoordig enorm uitgebreid: van massief parket over fineerparket tot laminaatparket of van the real thing tot een niet te herkennen imitatie. Drie keer parket, maar ook drie maal een totaal verschillend product. Als leek kan je ze vaak niet van elkaar . Beide producten liggen in dezelfde prijscategorie, zijn kwalitatief heel sterk en gebruiksvriendelijk voor doe- het-zelvers. Je wil in de eerste plaats een mooie parketvloer. Dit hangt af van twee zeer belangrijke keuzes: het soort parket en de afwerking.


De toplaag bij fineerparket is een heel dunne houtlaag die op een . Welke soorten parket bestaan er? Naast massief parket en meerlagig parket bestaat er nog een derde soort parket: het fineerparket.

Net als massief houtparket wordt fineerparket met de jaren mooier en rijker. Nergens meer keuze in Eiken Fineer Parket Vloeren. Aantrekkelijke prijzen Eiken Vloeren met klik-verbinding.


Gratis snelle levering heel benelux. Par-ky is fineerparket dat warmte en looks van echt hout combineert, wat een laminaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts