woensdag 20 september 2017

Herbrink parket lemelerveld

Herbrink Parket de houtspecialist uit Lemelerveld ! Heeft u meer interesse in PVC dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wilt u graag langskomen in de gezellige showroom dan bent u van harte welkom. Vanaf januari is de showroom uitsluitend op afspraak geopend.


Een afspraak voor bij u thuis is ook mogelijk!

De meest volledige site met ruim 66. Een zeer ruim assortiment aan parketvloeren en PVC. Tevens het adres voor het schuren of onderhouden van. Naast een herbrink parket vind je ook vloeren, keuken, tekstschrijver, timmerwerk, veeteelt.


Het bedrijf merkte op dat klanten het fijn vinden om alles bij één bedrijf te laten doen. Klanten kunnen eigen ideeën aanleveren . De brand ontstond in de werkplaats achter de woning (rechts) en de winkel aan de Kruisstraat. De Lemelerveldse houtspecialist viert dan haar 25-jarig jubileum.

Een mijlpaal die niet zomaar voorbij mag gaan. De oranjekoorts begint steeds erger te worden en de speciale voetbalacties zijn niet meer op één hand te tellen. Wie tot en met zaterdag juni een parketvloer van minimaal . Aanbevolen door bedrijven . Ondernemersvereniging Lemelerveld is bij uitstek de belangbehartiger van het ondernemersklimaat in het Overijsselse Lemelerveld. De vloerengids van Nederland. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt.


Opiness - Spreekt uit ervaring! Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord! Openingstijden: Alleen op afspraak. De andere houtspecialist uit Lemelerveld.


Een familiebedrijf dat al bijna jaar gespecialiseerd is in het onderhouden en . Aanleg en onderhoud van sportvelden. Standplaats Lemelerveld , bedient ook Zwolle. Wij helpen u graag uit de wir-war van verhalen over parketvloeren en geven u een eerlijk en vakkundig advies.


Leushuis Parket en Keukens is een bedrijf dat al meer dan jaar bestaat en kan steunen op ruim jaar ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen en .

Ook maken wij keukens en meubelen helemaal op maat en naar uw smaak. Het had een behoorlijke impact, maar met dank aan de brandweer en de begeleiding van Ten Broeke Makelaardij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts