dinsdag 26 september 2017

Hordeur met hoge schopplaat

De Essentials schopplaat aluminium wit 30x120cm t. De witte aluminium plaat is sterk, maar tegelijkertijd is deze licht genoeg om het gebruik van de deur niet te belemmeren. Voor het plaatsen van de schopplaat kiest u de hoogte waar u de meeste . Deze houdt alle insecten buiten en is daarnaast gemakkelijk te bedienen. Een extra degelijke, voorzien van verstevigende tussenprofielen en een schopplaat.


Daarnaast heeft deze hor een snelle en stevige bevestiging.

Een deurhor zoals een rolhor, hordeur , magneethor of lamellenhor, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Bij KARWEI hebben we verschillende typen hordeuren. Hordeuren koop je eenvoudig online bij bol.


Bekijk ons aanbod en bestel direct online! Geschikt voor alle deur-situaties. De vaste hordeur is standaard voorzien van een 3mm hoge schopplaat. Koop of Verkoop hordeur op Marktplaats.


Wij proberen onze kosten zo laag mogelijk te houden en berekenen geen hoge marges.

Onze plissé hordeuren bieden optimale bescherming tegen insecten en vliegen. Prijs voor hordeur scharnierend: zie hieronder of doe een prijs aanvraag (klik hier voor een offerte aanvraag). Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rol hor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De hordeur is geschikt voor alle typen deurkozijnen, maar montage is alleen . De greep is aan beide zijden bedienbaar,. Hogere schopplaat : bij onze hordeuren op maat kan u uw schopplaat tot meter hoogte laten komen - Petscreen : een zeer stevig horgaas van dikker nylon, bestand tegen alle klauwtjes horgaas petscreen.


Nylon Horgaas Nylon Petscreen - Katten- of hondenluikje : in de schopplaat van uw hordeur op maat kan een . Zeer robuuste en stijlvolle scharnierende hordeuren van topkwaliteit, op maat en kant-en-klaar geleverd. Alle specificaties van de scharnierende hordeur CA-100. Hond duwt nu de deur open boven de schopplaat.


Wij bieden u daarom zoveel mogelijk verschillende type horren en hordeuren aan. Zelf horren maken is eenvoudig met de configurator: probeer het zelf! Smuk biedt U ook verschillende types gaas. Het standaard lichtgrijze gaas is van hoge kwaliteit en biedt een mooie transparantie en stevigheid.


Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide gecon- strueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen.

Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat , een duwplaat gemonteerd worden. Doordat de vaste hordeur volkomen haaks staat, zijn de bekende klemproblemen en over de grond slepen verleden tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts