vrijdag 29 september 2017

Rechthoekige tuintegels

Naast de vierkante tegels , hebben we sinds enkele jaren ook rechthoekige keramische tegels voor buiten! Dit sluit aan op de vorige alinea, want een rechthoekige tegel kan er optisch voor zorgen dat een terras breder lijkt! Zeker in een smallere tuin . Bij Praxis vind je een uitgrebreid assortiment tuintegels om tuin helemaal af te maken. Bestel de tuintegels eenvoudig online.


Van prachtige sierlijke kronkels tot strakke patronen, die goed passen bij een moderne woning.

Er zijn veel verschillende patronen verkrijgbaar. De tegels met patronen zijn dit jaar echte nieuwkomers als we het hebben over tuin. Vierkante terrastegels of rechthoekige vloertegels uit natuursteen, beton of keramiek? Een antislip terras met getrommelde of ongetrommelde tegels ? Gezaagd of gebouchardeerd?


Bij GAMMA heb je keuze te over aan terrastegels. De rood-bruin-gele kleurstelling maakt de geoantica… Nieuw. Iedereen kent de prachtige betontegels van het dagelijkse straatbeeld.

Betontegels worden gemaakt van eerlijke lokale Nederlandse grondstoffen zoals zan cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Betontegels gebruikt u bijvoorbeeld voor de aanleg van uw nieuwe terras of voor een uniek design in uw tuin met . Wederom heeft deze truc alles te maken met de keuze voor rechthoekige tegels en de juiste manier van tegels leggen. Waarschijnlijk heb je ook al wel in de gaten wat de bedoeling is.


In tegenstelling tot wat je doet als je de tuin breder wilt laten lijken, leg je de lange kant nu niet dwars, maar in de lengte . Houten tuintegel 100x1cm. Tuintegels leggen of het vernieuwen van uw terrastegels moet natuurlijk voor een scherpe prijs per mkunnen. In de meeste gevallen is een tegel vierkant of rechthoekig. Gewicht: kg per tegel. Koop nu deze trendy grijze rechthoekige keramische tegels voor buiten x . Keramische Tuintegel x 1Lastra Steen Grijs Dikte cm.


De eenvoudigste legpatronen voor tuintegels zijn diagonaalverband en halfsteenverband. Bij deze verbanden wordt alleen gebruik gemaakt van rechthoekige tuintegels die alleen in deze verbanden gelegd kunnen worden, zoals hieronder is weergegeven. Bij de andere tuintegels zijn er veel meer . Rechthoekige betontegels, elleboog. Kies dan voor een verband waarbij je zowel rechthoekige als vierkante tegels of klinkers met elkaar afwisselt. Vaak kom je dan uit bij een wildverband.


De naam doet vermoeden dat je je tegels of klinkers zomaar kan leggen, maar niets is minder waar.

Ook wildverbanden vormen een bepaald patroon, vaak bestaan ze uit . Hier vind je het aanbod van Bestratingsweb. Het mooie van de keramische 45xcm. Laat u verrassen door de karaktervolle betontegels zonder facet. De serie tegels komt pas echt tot zijn recht in tuinontwerpen met weelderige grassen en rechthoekige vijvers maar is zeker niet alleen geschikt voor dit type tuin.


Sleiderink is groothandel in tuintegels ! Neem contact op met de productspecialist of bestel tuintegels direct in de webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts