woensdag 27 september 2017

Vloer zepen

De speciale Basic Soap van WOCA kan gebruikt worden als basisbehandeling van lichte houtsoorten zoals eiken, grenen, essen, vuren en lariks. Bij deze Scandinavische methode moet de vloer verzadigd worden met zeep in plaats van olie. Een gezeepte vloer heeft een zeer natuurlijke en . WOCA Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis.


Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor de donkere houtsoorten, terwijl Natuurzeep Wit gebruikt wordt om de lichte tint van lichte vloeren intact te houden door deze te voorzien van extra witpigment.

Houtzeep leent zich goed voor de behandeling van binnenmeubelen en houten vloeren. Het hout bleekt door de zeepoplossing en krijgt en heel mooie tint. Het is een vloer die als beschermlaag alleen in de (woca natuur) zeep is gezet, dus zonder lak of olielaag.


Dit is een van de oudste eiken vloer met zeep behandeld methodes om houten vloeren te beschermen. Deze manier wordt nog veelvuldig in Scandinavische landen gebruikt. Daar wordt het zepen voornamelijk . Zepen van geoliede houten vloeren met bijpassende natuurlijke zeep en water.


Onderhoud voor geoliede houten vloeren , lamelparket, eiken vloeren , eiken houten vloer.

Oorspronkelijk ontstaan in de Scandinavische landen wordt het inzepen van ( naaldhouten) plankenvloeren vandaag de dag ook in de rest van de wereld toegepast. Geen vergeling, geen laag bovenop, geen ecologisch . Hoe de juiste DevoNatural afwerking kiezen voor uw houten vloer ! Het overzicht van de verschillende DevoNatural producten zal uw keuze vergemakkelijken. Aquamarijn Clien-Z is een biologisch afbreekbare houtzeep voor het regelmatig zepen van oppervlakken met olie, was, hardwax of hardwaxolie.


Met de Woca Zeep verwijdert u het vuil van de vloer en voorziet u het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag. Deze zeep wordt niet alleen gebruikt voor het schoonmaken van de te schilderen oppervlaktes en voor het schoonmaken van kwasten en handen. Wij hebben een beuken lamelparket merk Boenders (ca. 44m2). Dit is gelakt geleverd en wordt onderhouden met Master polish van Leha en een reiniger.


Wij willen de vloer opschuren en opnieuw behandelen, liefst in een white wash finish. Houten vloeren olie en zeep. Ook eiken houten vloeren geoliede vloeren worden gezeept. Hallo, Wij gaan binnenkort onze parketvloer (eik) leggen. Wij zouden graag de vloer zepen of olieën.


Heeft iemadn hier goede ervaringen mee? Is olieën te verkiezen boven zepen?

Wat zijn goede producten? Binnenkort gaan wij een houten vloer leggen in ons eigen huisje. Nu vragen we ons af wat we met die. Laat gemorste vloeistoffen niet te lang liggen, want ook na het aanbrengen van de olie is de vloer niet 1 vochtdicht.


Gebruiksklare, licht gepigmenteerde loogoplossing ter voorbehandeling en het licht van tint houden van nieuw, geschuurd massief naaldhout. Nabehandelen met Auro houtzeep 4of houtzeep wit 4binnen. Niet geschikt voor loofhoutsoorten. Gebruik sowieso geen zepen met toegevoegde kleurstoffen of andere additieven. Die kunnen de vloer alleen maar beschadigen.


Ga bovendien voorzichtig om met water, en droog zorgvuldig na. Na herhaald spaarzaam onderhoud met marseillezeep zal de vloer een bescheiden en mooie zijdezachte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts