vrijdag 19 januari 2018

Metalen dak

Bij de metalen daken onderscheiden we vier soorten: de dakpanplaten, de zinken daken, aluminium daken en koperen daken. Allen, Heeft iemand een idee wat de voordelen en nadelen zijn van een metalen dak ? Misschien eigen ervaringen. STALEN DAKPLATEN MET OF ZONDER ISOLATIE.


Loodgietersbedrijf Elshof, vertrouwd adres voor gas, water en loodgieterswerk en Elshof Metaaldak specialist in metalen dak - en gevelbekleding.

Zo heeft vooral de toepassing van metalen dakpanplaten een geweldige vlucht genomen. In de industriebouw is het gebruik van metalen daksystemen reeds decennia ingeburgerd maar ook bij residentiële constructies zijn de metalen daken blijkbaar terug van weg geweest. Het grijs van zink, het groen van koper en het blinkende van aluminium krijgen opnieuw de verdiende aandacht.


De voorbije jaren heeft . Hier vindt u alles wat aan stalen en aluminium profielplaten voor dakbedekking , gevel- en wandbekleding nodig is. Het maakt niet uit of u dakpanplaten, damwandplaten of golfplaten zoekt. Naast deze verschillende profielen bieden wij ook zetwerk aan voor een professionele afwerking van uw huis, schuur, hal of stal.

Dakpanplaten worden gebruikt als alternatief voor klassieke dakpannen bij nieuwbouw of voor renovatie van oude daken. Sinds decennia wordt in de industriebouw gewerkt met metalen daken. Maar vooral in de afgelopen jaren blijken de metalen opnieuw op waarde geschat te worden.


Ook voor de woningbouw en utiliteitsbouw wordt meer en meer gewerkt met metalen daken. Dankzij die opkomst zijn er talrijke innovaties . De tweejarige opleiding is ontwikkeld door Dumebo DWS en Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies. De branchevereniging voor de verwerkers van metalen gevels en daken heeft . ISOVER biedt doeltreffende oplossingen voor de thermische isolatie van een metalen dak aan. Zo profiteert u van meer energie-efficiëntie én wooncomfort! Indien men opteert voor een niet-zelfdragende metalen dakbedekking , heeft men de keuze uit een groot gamma aan metalen : koper, koperlegering, roestvrij staal, zink, aluminium,.


Deze materialen kunnen verwerkt worden tot bladen of lange banen die op een doorlopende ondergrond geplaatst worden : houten . Dakpannen en Dakbedekking , Metaal , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Klik op de foto om te vergroten. Bekijk al onze referenties . Er was geen werkonderbreking nodig tijdens de renovatie-werkzaamheden.

Renovatie van metalen dakbeplating op een groot productiebedrijf. Voorbereiding van het oppervlak. Op dit moment ben ik bezig om de schuur aan te pakken. Hoe kan ik dit het beste isoleren?


Metalen gevelplaten en dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts