donderdag 21 september 2017

Melamine verven

Je keukenkasten zijn nog best ok, maar die glanzende melaminedeurtjes. Bekijk deze how to video en leer in eenvoudige stappen hoe je je keukkasten moet verven. Gebruik de lijst met benodigdheden als winkellijstje! Uw keukenmeubels en badkamerkasten zijn in mélaminé, gestratifieerd of in gevernist hout?


Hoe kan je een frisse en moderne look geven aan uw oude meubels? Melamine is een veelzijdige substantie die wordt gebruikt in vlamvertragers, formica en verf.

Melaminehars is een synthetische hars die wordt gemaakt door melamine te mengen met formaldehyde, en het is een veelgebruikt. Dit vergt wel wat extra voorbereiding. Met grof schuurpapier en grondverf op oliebasis kun je de gelamineerde laag op je meubelstuk schilderen zodat het er weer als nieuw . Kunststof keuken verven : melamine , laminaat, acryl of kunststof fineer. Hallo, Ik heb een tijd geleden een topic aangemaakt over een bureau die ( jammer genoeg) uit MDF platen die voorbedekt waren met Melamine , die volgens een leerkracht van mij makelijk te schilderen waren achteraf, niet dus.


Heb hem dus proberen schilderen, wat heel mooi was, maar het probleem is . Is het mogelijk om keukendeurtjes (die goedkope witte met plastic bobbelige laag, ik dacht dat het melamine heette) te verven ? Beste ik heb keukenkasten met een melamine laag. Dit wil ik natuurlijk vermijden.

Daarom heb ik volgende vragen: Hoe fijn schuur ik best? Meteen heel fijn (vb 240) . Voor het aanbrengen van de grondlaag volstaat één laag. Bij een effen oppervlak gebruik je best een verfrol van mousse.


De Keyn Melamine is wat u nodig hebt om keuken- en badkamerkastjes een opfrisbeurt te geven. Wil je de keukenkasten en het werkblad in formica een nieuw likje verf geven? Is je keuken aan renovatie toe? Dat kan perfect als je deze schilderklus goed voorbereidt en een aantal richtlijnen volgt. Formica is een plaatmateriaal met een kunstharslaagje.


Dergelijke gladde materialen verven , vergt een . Nu hebben we uit tijd en. Vochtbestenduge spaanplaat kunt afwerken met zowel watergedragen- als terpentine verven. Geef je keukenkastjes een facelift door ze te verven of te beplakken met folie. KARWEI legt uit hoe je jouw keukenkastjes een tweede leven geeft.


Primer De Special Primer van Levis legt een betrouwbare grondlaag op, onder andere, pvc en kunststof. Grondverf voor kunststof van Histor dient ook goed als primer voor dit soort ondergronden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts