donderdag 28 september 2017

Industriele schoenenkast

Hal - Binnenkijken bij martlau. Mijn gepimpte Ikea schoenenkast is klaar. Heb de Hemnes schoenkast geverfd in de kleur early dew (net als de muur en de lambrisering) Zelf greepjes gemaakt van leren stroken en.


Ideaal voor het opbergen van schoenen, tijdschriften of administratie. Wil je je industriële inrichting opgeruimder hebben? Ga dan voor een metalen schoenenkast.

Ontdek industrieel wonen en haal deze stijl in huis. Schoenenkasten koop je eenvoudig online bij bol. Perfect voor sneakers, want die horen toch niet keurig op een rijtje in de kast?


Mijn schoenen staan (lees: slingeren) door heel mijn huis heen, echt optimaal is dit niet. De beste oplossing is natuurlijk een schoenenkast ! Er zijn een heel aantal schoenenkasten te koop of te maken, zonder dat het een . Vintage industriele kleppenkast. Een oude industriele schoenenkast met een mooie groene kleur.

De kast is perfect om kleine accessoires in te plaatsen. Shop hier garderobekasten, kapstokken, schoenenkasten en meer! Geen verzendkosten, dagen gratis retourrecht! Dan kunt u het informatieformulier invullen.


Kijk HIER voor de actuele levertijd. Industriëele schoenenkast op wielen. Stoere, robuuste materialen zoals metaal en geborsteld hout doen het ontzettend goed met bijvoorbeeld cognackleurig leer.


Iedereen heeft wel een oud item in . Misschien niet het meest spannende meubel van je interieur. Wij laten zien hoe je deze slimme oplossing eigen kan maken. Materialen verkrijgbaar bij o. Ruim assortiment aan industriële meubels en steigerhout meubels voor ieder interieur.


Maatwerk is mogelijk en gratis bezorgd in Nederland. Diverse schoenenkasten in verschillende stijlen, afmetingen en materialen bij Dehewi Home. De luxe schoenenkast is een strak geheel, maar bovenal erg handig.


De moderne opbouw zorgt ervoor dat hij, wanneer hij volledig dicht is, slechts als spiegel fungeert. Maar achter de vijf losse spiegels, zitten een gelijk aantal schoenenvakken voor vier verschillende paren.

Uw sneakers, bordeelsluipers en slippers ruimt . Maar aangezien dit gemiddelden zijn en er ook aardig wat vrouwen zijn die het hele jaar maar twee of drie paar schoenen gebruiken, dan is de kans groot dat jij er dus nog meer hebt! Waar laat je die schoenen allemaal? Keurig georganiseerd in een schoenenkast natuurlijk! De kapstok Kare Design Cottage heeft een industriële look, met de welbekende mix van robuust en sfeervol. Deze leuke schoenenkast.


Combineer de kapstok met een schoenenkast van hout en metaal voor een gezellig geheel in de hal! Ook met vintage of landelijke meubels gaat de Cottage goed samen. Kleppenkast in metallic groen. Levertijd: 3-werkdagen.


Verzendwijze: Pakketdienst Verzendkosten: € 40. Je kiest bij het afrekenen of je dit product wilt laten bezorgen of komt afhalen. Kijk voor meer informatie ook bij de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts