dinsdag 19 september 2017

Vaste zonwering

Er kan geopteerd worden voor horizontale luifels boven het raam. Dergelijke luifels bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren, en laten tijdens de winter, bij lage stand van de zon, de aangename zonnewarmte in uw gebouw binnenschijnen. Een tweede optie zijn vaste of . Voor een bescherming tegen de zon en inbraak met luxe vaste lamellen die volledig geïntegreerd zijn in uw woning of overkapping!


Voor strakke architecturale projectoplossingen is dit de ideale oplossing. Ze bestaat uit buitenzonwering in de vorm van rechte luifels of .

Voor de zonwering werd er gekozen voor DucoSun Ellips, een systeem met vaste , verticaal gemonteerde lamellen. Nabij het centrum van Oostende kunnen niet enkel de leerlingen en leerkrachten, maar ook architectuurliefhebbers en toevallige passanten zich sinds kort vergapen aan het nieuwe . Ter afscherming van grote glasgevels wordt regelmatig gebruik gemaakt van de zgn. Deze luifel wordt vervaardigd uit aluminium en kan in alle gewenste kleuren worden afgewerkt. Realisatie: TiDi Graphics. Vaste en beweegbare zonwering : méér dan een blikvanger.


Buitenzonwering voor een gevel - van glas, metaal of hout, vast of beweegbaar - is in de eerste plaats gewoon mooi. Toch is buitenzonwering meer dan alleen maar een aantrekkelijk ontwerp. In eerste instantie levert zonwering schaduw en beschermt zo tegen .

Unieke en eigentijdse zonwering voor bedrijven. Deze vorm van vaste zonwering wordt vaak gebruikt voor panden met kantoorbanen. De combinatie met buitenjaloezieën wordt vaak gemaakt.


Onderstaand voorbeeld is een schoepenzonwering die we voor Dailyfresh hebben gemaakt. Voor de realisatie van een optimale zonwering kan eveneens gekozen worden uit een ruim gamma vaste of beweegbare aluminium systemen. Permanente zonwering bestaat uit vaste elementen die op of voor de gevel geplaatst zijn.


Dit type zonwering kan niet aangepast worden aan verschillende zonsituaties. De vaste elementen van permanente zonweringen vormen een belangrijk element van het gevelontwerp. Een voordeel van vaste zonwering is . Functioneel omgaan met licht en warmte is een belangrijk aspect van de hedendaagse architectuur. Ieder ontwerp stelt andere eisen aan constructie en uitvoering. Bij Belfort wordt op de wensen van de architect en de gebruiker ingespeeld zonder daarbij de technische aspecten uit het oog te verliezen.


De lamellen kunnen in een vaste. Ontdek het verschil tussen vaste , regelbare en intrekbare systemen. Externe of interne systemen. En zonwering tussen de glasplaten!


De rol van buitenzonwering bij het vermijden van een oververhit . Een zeer windvaste zonwering die bestaat uit vaste of kantelbaar gemonteerde lamelprofielen.

Met Schoepenzonwering zoals Wings hebben ontwerpers alle ruimte om een unieke en duurzame warmte- en lichtwering voor iedere bouwkundige constructie te realiseren. Vaste wings zoals de MKI worden vaak gebruikt als . Bent u op zoek naar zonwering , dan bent u bij Livarti aan het juiste adres. Voor ultiem genot van uw veranda of wintertuin is zonwering absoluut noodzakelijk.


Bescherm uw bedrijfsgebouw tegen opwarming en verblinding dankzij een vast systeem met vaste of beweegbare lamellen of panelen. U kunt in de schaduw zitten en genieten van het goede weer, zonder in de brandende zon te zitten. Afhankelijk van de ruimte, uw wensen en de montagemogelijkheden, zijn de breedte- en uitvalmogelijkheden . Uitvalschermen zijn zonneschermen met vaste armen.


Ze worden veel ingezet voor hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen. Een nadeel van een uitvalscherm, is dat het door de vaste armen niet praktisch is om onder het zonnescherm door te lopen. Heeft u de ruimte onder het scherm niet nodig? Het zonweringdoek Orchestra is aanbevolen voor alle types zonwering , op om het even .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts