donderdag 21 september 2017

Grote witte tegels badkamer

Wilt u graag uw douche, badkamer of toilet inrichten in een strak, modern design ? Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing. De tegels badkamer in het assortiment van Tegeldepot zijn eenvoudig met water afneembaar. De warme grijze wand- en vloertegels zijn gecombineerd met grote hoogglans witte tegels. In de inloopdouche is een luxe plafonddouche opgesteld met Led- verlichting.


De strakke wastafel in wit composiet met bijpassende kraan maakt de badkamer helemaal af.

Voor een eigentijdse badkamer met een moderne look is het gebruik van grotere tegelformaten een ideale mogelijkheid. Naast de super strakke witte wandtegels zijn grote wandtegels ook verkrijgbaar in moderne industriele look. Wandtegels nu bij HORNBACH kopen!


Zoek je tegels voor je badkamer ? Een keramische tegel hoeft niet altijd basic te zijn. Met 3D- tegels en imitaties van beton, parket en. Op zoek naar een mooie en stevige wandtegel?


Bekijk en vergelijk direct het uitgebreide assortiment wandtegels van Praxis en reserveer direct.

Door te kiezen voor de juiste tegels in je badkamer kan je heel wat sfeer en ruimtegevoel scheppen. Bij bovenstaande badkamer werd gekozen voor grote tegels op de grond en kleinere tegels in de badkamer. Als je een cleane en luchtige indruk wil scheppen in je badruimte zijn witte tegels zeker een goede keuze.


Grote wandtegels voor elke sfeer. In onze tegelshowroom ontdekt u het mooie van grote wandtegels. Elke gewenste sfeer kan opgeroepen worden. Of het nu modern en strak met zwarte of witte tegels wordt of meer klassiek en tijdloos, koel of juist warm, de grote tegels brengen heel veel sfeer in woonkamer en badkamer. Dan hebben wij daar zelfs de “op maat”.


Het witte pad in de showroom, werd vervaardigd uit composiettegels van 120x1(!) De tegels aan de gevel zijn Murano Pure White van 60x120. Deze tegel bestaat ook in 60x6 120x1en . Zo kom je hier de populaire witte wandtegels tegen, maar ook mooie mozaiek tegels. Wat steeds vaker voor komt is dat je grote vloertegels als wandtegels gebruikt. Hierdoor krijg je een 30x3 30xof zelfs een 60xtegel aan de wand.


Door het gebruik van grote tegels lijkt je toiletruimte of badkamer groter. Een combinatie van verschillende tegels geeft je badkamer een speelse en unieke look. De verschillende tegels kun je prachtig combineren met een rustige ( witte ) basis of met beton voor een stoerdere look.


Varieer met verschillende groottes en vormen.

Het meest populair in de badkamer is de witte metrotegel. Logisch, want badkamers zijn vaak niet al te groot en een witte , glanzende wandbekleding maakt de ruimte optisch groter. Wil je echt voor stralend wit gaan? Kies dan een lichte voeg.


Ben je op zoek naar iets meer contrast? Je badkamer is de plaats waar je helemaal tot rust kunt komen en ook waar de kinderen gieren en plonzen in de badkuip. Je neemt er een verkwikkende douche nadat je intensief hebt gesport en werpt ook nog een blik in de spiegel om te zien of je outfit helemaal in orde is voor je de deur uitgaat. Ruime keuze wandtegels en vloertegels voor badkamer en toilet. GAMMA heeft keramisch parket en mozaïek tegels.


Ook tegellijm en voegmiddel. Badkamer tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Of u nu kiest voor natuursteen, vierkante of juist langwerpige badkamertegels. Natuurlijk is een witte tegen prachtig zijn, maar in onze showroom nemen we u graag mee op ontdekkingsreis langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen.


Tegel stroken in de badkamer van Rinus. Rinus was ook aan verbouwing toe, hij koos ervoor om stroken van zijn vloertegels te laten zagen om die op een aantal wanden te plaatsen voor een gecombineerd geheel. Om de badkamer niet te donker te maken heeft hij de lange wanden beplakt met een grote witte wandtegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts