woensdag 20 september 2017

Kleine zwenkwieltjes

Op zoek naar zwenkwieltjes ? Veel gebruikt onder laden en kast laden en speelgoed. Een echt klein wieltje van mm . Apparaten meubel zwenkwiel mm. Een klein zwenkwieltje wat niet onderschat moet worden.


U of uw klanten zullen versteld staan van de dynamiek van dit wieltje.

GAMMA heeft zwenkwielen met rem en zonder. Meubelwielen, eetkamerstoel wieltjes , meubelroller voor parket. Ook voor kleine zwenkwieltjes bent u bij ons op het juiste adres.


Bekijk nu de soorten in ons assortiment. We hebben ze al met een inbouwhoogte van 13mm! De gegevens die wij op onze webwinkel laten zien zijn allemaal volgens de laatste Europese Normen, denk hierbij aan het draagvermogen, deze is gegarandeerd zeker zodat u zonder enige twijfel . Bent u opzoek naar kleine zwenkwieltjes ? Bij ons vindt u een groot assortiment kleine wieltjes.

Vind zwenkwieltjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Je schuift de plaat dan onder het meubel en kan deze vervolgens verrijden. Alleen in de bouwmarkt te koop. Zwenkwiel parket 30mm 20kg.


Zijwiel parket 30mm 40kg. Industriële zwenkwielen en bokwielen in alle maten. Ook zijn we specialist in maatwerk oplossingen. Opzoek naar kleine zwenkwieltjes ? Wij hebben het perfecte assortiment om met een lage bouwhoogte zwenkwielen te plaatsen.


Deze zwenkwieltjes zijn voorzien van een verzinkte vork met een gekogelagerde krans. Dit zorgt voor comfortabel draaigedrag. Ook voor al uw transportwielen, kruiwagenwielen, zwaarlastwielen, kleine wieltjes , nylon wielen. Snel, eenvoudig en goedkoop uw wielen bestellen!


Kleine wieltjes zijn eenvoudig in gebruik en zeer geschikt als stoelwieltjes, meubelwieltjes of onder kasten e. Wanneer u een zwaarder draagvermogen wilt kunt u ook dubbel zwenkwieltjes gebruiken. Stoelwieltje met topplaat mm - ST3-40.

Wielen zijn erg belangrijk, zeker als u zware of waardevolle objecten veilig en vlot wilt kunnen verplaatsen. Naar het vergelijk Vergelijken. Het risico dat er iets misloopt is beduidend kleiner als u kiest voor kwalitatieve wielen, en de volgende factoren om de juiste keuze te kunnen maken zijn dan ook het vermelden waard.


Het geruisloos verplaatsen van uw apparaten, doet u gemakkelijk en snel dankzij zwenkwielen. Het rubberen loopvlak van een zwenkwiel voorkomt dat er strepen op de vloer ontstaan. Bovendien zijn de zwenkwieltjes van Manutan-Overtoom bestand tegen bijvoorbeeld zout water en zuren. Online Shop voor industriële wielen, zwenkwielen , meubelwielen en kogellagers. Interwiel voor professionals.


Een handig product dat niet . FIXMETAAL levert zwenkwielen (en meubelwielen) in allerlei soorten en maten, voor een scherpe prijs. Zoekt u een zwenkwiel met groot of klein draagvermogen, met rem of zonder rem, met kunststof .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts