donderdag 28 september 2017

Klassieke schuifdeuren

Wij brengen het ouderwetse gevoel van schuurdeuren naar binnen met eenvoudig te monteren, op maat gemaakte luxe schuifdeuren. Stel online een schuifwand samen met klassieke schuifdeuren. Scherpe prijzen en snelle levering.


De ProLine klassieke schuifdeuren zijn schuifdeuren die gebruik maken van dezelfde techniek als de gewone ProLine deuren, echter zonder een aluminium frame. Hierdoor krijgen de deuren een klassieke uitstraling maar behouden alle eigenschappen die de schuifdeurkasten zo populair . Ga terug in de tijd met de klassieke schuifdeuren !

Even uitnodigend en betrouwbaar, maar qua constructie en bewegingsverloop indrukwekkender, zijn onze twee- of viervleugelige telescoop schuifdeuren. Deze hebben ten opzichte van de klassieke schuifdeuren ca. De telescoop schuifdeuren . Wilt u ook graag een klassieke schuifdeuren in uw woning?


Bestelt u dan bij Barndeur. Schuifdeuren met strakke lijnen voor een modern interieur! De kleuren en elegante vormen van deze landelijke schuifdeuren komen in . Klassiek en modern gefreesde schuifdeuren.


Deze kwaliteitsdeuren worden op maat gemaakt in het model en de kleur van uw keuze.

In combinatie met ons kastinterieur op maat, een . Bij ons kunt u terecht voor uw klassieke schuifwanden. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende modellen landelijke schuifdeuren. U kunt kiezen uit verschillende klassieke modellen.


Voor een makkelijke prijsberekening doorloopt u de volgende stappen. Deze stijldeuren kunnen uw romantische of klassieke inrichting fantastisch aanvullen. Op zoek naar een kast op maat?


Dan zijn de Raffito kasten echt iets voor u! Raffito heeft mooie stijlvolle kasten die exact op maat voor u worden vervaardigd. Te koop: (wegens verbouwing) set klassieke schuifdeuren. Ontdek ons unieke assortiment op onze website! Afmetingen: 85cm x 204cm per deur zijn hangend gemonteerd aan een rail die in februari beschikbaar komt. Geleiding op de grond waar de.


Mooi klassieke schuifdeuren set van stuks. Alle deuren zijn van goede kwaliteit, hout in goede staat. Ramen zijn heel en lood zit er netjes in. Met glas inlood indeling.


Nederlands kwaliteitsproduct met jaar garantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor een geweldige authentieke sfeer in de slaapkamer of woonkamer zijn de klassieke schuifdeuren fantastisch. Het is vooral het gevoel van gezelligheid en de industriële look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts