maandag 18 september 2017

Behang nieuwbouw

Perfect als nieuwbouw behang. Easy-Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang. Gefeliciteer je hebt een nieuwbouwhuis gekocht! Nu volgt een spannende en leuke periode, waarin je veel keuzes zal moeten maken.


Want wat ga je doen met de muren? Popel jij om de muren meteen te behangen met een leuk patroon- of posterbehang?

Nieuwbouw woning stucen of behangen ? Smart Stuc is structuurloos nieuwbouw behang , de ideale afwerking voor muren in nieuwbouw woningen! Echter beloven de uitvoerders cq bouwers van een nieuwbouwproject vaak iets heel anders. Onze ervaring met deze wandafwerking is dan ook dat in de loop van de tijd de hoeken loslaten en de zetting scheuren van de nieuw gebouwde woning goed zichtbaar zijn.


Als u kiest voor vlies behang houd u er . Gladde en strakke wanden zonder stucadoren en goedkoper. Renovliesbehang van behanggroep is voor nieuwbouw woningen. Spackspuiten, renovlies behang of stucwerk i.

Dit behang vormt een stevige beschermlaag voor je wanden. Als er scheuren ontstaan, vangt het glasvezelbehang deze op. Er is dan niks van de scheuren te zien. Bovendien voorkomt het glasvezelbehang dat de muur verder scheurt of afbrokkelt.


Glasvezelbehang wordt alleen in het wit geleverd. Voordat u wilt gaan schilderen, stuken of behangen , of de vloeren leggen, moet dat vocht eruit. U wilt immers geen verf die afbladdert, schimmelplekken in uw stucwerk, gele vlekken op uw behang of vloeren die kromtrekken en loslaten. Als u naar afgewerkt renovlies kijk ziet het eruit uit alsof al uw muren zijn gestuct.


Het voordeel tegenover stucwerk is dat je met renovlies behang nooit last zal hebben van scheuren in uw. Mijn vriend en ik hebben sinds kort een nieuwbouwhuis aangekocht, die echter pas over een paar maanden klaar is. Nu wilde ik graag mooi behang op de muren, . Finishing Touch wandafwerking bellen!


Een goede keuze als u uw woning of bedrijfspand opnieuw wil laten behangen. Stucen wordt eerste periode afgeraden wegens schreurvorming bij nieuwbouw. Maar waarom ik níet zou behangen met glasvlies of glasvezel daar vind ik maar weinig over. Glasvliesbehang is een dunne variant, met een fijnere, egale structuur.


Daardoor is het zeer geschikt voor een superstrakke en gladde afwerking van wanden en eventueel ook plafonds. Het wordt veel toegepast in nieuwbouw en bij restauraties.

Wij zorgen ervoor dat uw wanden strak en glad worden gestreken met . Met enkele rollen behang ondergaat je witte en kale nieuwbouwwoning meteen een metamorfose. Het aanbod aan muurbekleding is erg uitgebreid. Behangpapier is een decoratieve manier om je muur te bedekken.


Je hebt keuze uit tal van kleuren, designs, structuren. Vaak wordt de eindafwerking van de wanden vergeten of er wordt heel simpel . Wanden voorstrijken is met verwarmig aan na uur droog neem inderdaad een voorbehandelde glasvlies je hebt dan geen of nauwlijks last van jeuk (glas vlies) neem een eiglans muurverf die weinig vullend is dit in verband met behoud van . Ik ben benieuwd hoe het tegenwoordig zit met nieuwbouwhuizen en bouwvocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts