dinsdag 19 september 2017

Buismotor rolluik berekenen

Als je je rolluik elektrisch wilt maken, dan heb je een buismotor nodig. Maar deze zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De drie grootste verschillen zijn: 1. Hier gaan we kijken naar welke trekkracht je nodig hebt voor jouw rolluik.


De berekeningstool is gebaseerd op standaard lamel waarden en geeft een aanbeveling van het gewenste koppel (Nm) van de motor. Bij twijfel kunt u ons het beste een e-mail sturen met daarin de afmetingen van uw rolluik , het merk en type.

Vervolgens gaan wij uitzoeken welke motor hiervoor geschikt is. De lamellen van uw rolluik worden opgerold op een rolluik as die ongeveer kilo per meter weegt. Met een makkelijke rekensom kunt u uitrekenen welk koppelvermogen uw buismotor moet hebben voor uw rolluik. TIP : Neem altijd een motor met meer kracht dan uw berekening. Wist u dat u gemakkelijk kan berekenen welke rolluik motor u nodig heeft?


Zo weet u van te voren welke motor u nodig heeft voor uw rolluik. Een rolluik bestaat uit lamellen die van verschillende materialen gemaakt kunnen zijn. Kunststof, aluminium, hout of staal zijn de meest voorkomende materialen waarin de lamellen van uw rolluik zijn uitgevoerd.

Elk materiaal kent weer een ander gewicht per vierkante meter. Het uiteindelijke gewicht van uw. Voor het elektrisch maken van je rolluik , zal een installateur eerst berekenen welk koppelvermogen je rolluiken nodig hebben. Dit is afhankelijk van het soortelijk gewicht van het materiaal. Aluminium weegt zwaarder dan pvc, waardoor je een zwaardere buismotor zult nodig hebben.


Het juiste koppelvermogen berekenen. Rolluik Afstandsbedieningen. Bandopwinder en toebehoren. Koordopwinder en toebehoren. U hoeft niet gebruik te maken van een prijslijst voor de rolluiken , maar de prijzen van de rolluiken rekenen wij voor u uit.


Prijs rolluik met Somfy RTS motor en Telis afstandsbediening, € 4571. Ga snel naar de rolluiken pagina en bereken automatisch de prijzen van uw rolluiken. Om te berekenen hoeveel kg de motor dan omhoog kan trekken moet ook de straal van de as bekend zijn. Hoe kies ik de juiste motor voor mijn zonwering en rolluik.


De verschillende Somfy motoren voor een ELECTRISCHE ZONWERING. Sunea io, topmotor voor de meeste typen cassette zonwering en screens. Benodigd vermogen bepalen van de buismotor.


Wat is het verschil in RTS en io-homecontrol technologie?

Buismotor voor screens en rolluiken. Standaard worden somfy motoren geleverd met een wit 3-aderig snoer (geen aarde nodig) lengte meter. Het grote voordeel van een buismotor ? Zo blijft u ongestoord werken of ontspannen als hij draait. En hoe klein hij ook is, een buismotor kan elk rolluik of elke zonnewering aan.


We berekenen hoeveel kracht hij nodig heeft om . Motor voor zonwering of rolluiken - Bediening met schakelaar - Met meter 4-aderige kabel - Past in buis van minimaal mm. Compleet met bijpassende adapters. Wanneer u de rolluikmotor vervangt, vindt u de motorkracht van uw huidige rolluikmotor op de buismotor.


Wij helpen u graag met het berekenen van de benodigde . FAAC buismotoren zijn betrouwbare motoren voor o. Bekijk alle mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts