vrijdag 25 september 2015

Wollen overbroekje

Het wollen overbroekje van Disana is een voorgevormd broekje met twee korte pijpjes, dubbel gebreid in natuurlijke, biologische Demeterwol. Ideaal voor kindjes met een gevoelige huid. De wol die voor die overbroekje is gebruikt, is Demeterwol, ze is ademend en regelt de temperatuur. Ze voelt dus fris aan in . Bovendien zijn ze zeer aangenaam voor je kindje om te dragen.


Wollen overbroekjes zien er bijzonder schattig uit.

Warm in de winter, fris in de zomer, ademend en wanneer ze goed behandeld zijn, volledig waterdicht. Wol is zelfreinigend door het wolvet . Het hoge boord bij de buik zorgt er voor dat het broekje niet lekt en het houdt baby buikjes lekker warm. Het broekje heeft een hoge vocht opname. Deze korte broekjes zijn speciaal ontworpen om over de herbruikbare (of andere) luier heen te dragen. Merino is een ademende materie en kan gebruikt worden in zomer en winter.


Een natuurlijk alternatief voor de nylon overbroekjes. Tevens is wol zelfreinigend.

Wol kan van zijn gewicht aan vocht absorberen en is door zijn unieke lusstructuur ademend en temperatuurregulerend. De wollenovebroekjes van Popolini zijn meest natuurlijke overbroekjes. Gemaakt uit 1 merinowol hebben ze de beste eigenschappen van zuivere wol. De broekjes zijn gemaakt uit lagen gebreide wol.


Voor over de strikluiers heen hebben we ook wollen overbroekjes van Disana. Wol heeft ook zelfreinigende . Die hebben we in verschillende kleuren: wit, rood met oranje gestreept, en groen met blauw gestreept. We hebben nu verschillende maten: het allerkleinste maatje paste ook al toen ze nog maat droeg: het was toen gewoon . Dit overbroekje van merino wol is een wonderlijk ding.


Zo op het eerste gezicht ziet het er niet meteen sprankelend uit maar wanneer je kindje het aan heeft. Detail, Herbruikbare luiers, Overbroekjes, Disana wollen overbroekje. Gratis verzenden bij bestellingen boven de €9-. Het wolbroekje wordt gebruikt samen met de absorberende POOPS!


Dit wollen overbroekje van Popolini is gemaakt van 1 zachte merinowol. Het is ideaal omdat het zowel. Een wolbroekje doe je over je wasbare luier.


Eigenlijk een wollen broekje dat ook als overbroekje fungeert.

Overbroekje: Broekje dat het vocht dat opgenomen is door de luier, tegenhoudt zodat het niet in de kleertjes komt. Kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn zoals PUL, Fleece of . Wat heb je daarvoor nodig? Breiwol, het liefst onbehandelde wol, breipennen, een breipatroon.


Patronen van wolbroeken met lange benen vind je makkelijk via Drops Design. Zoek je een patroon zonder benen, klik dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts