dinsdag 29 september 2015

Parket venlo

Op zoek naar een vloer voor uw huis of kantoor in de regio Venlo? Wij leveren en plaatsen graag vakkundig uw vloer voor u. Van parketvloeren tot PVC vloeren. Lamelparket, multiplank of massief eiken. Bebo parket staat bij de mensen voornamelijk bekend voor zijn aandeel in de particulieren markt.


Vergis u niet wij doen zeker mee op de zakelijke markt.

Bebo parket is steeds vaker onderdeel van grote projecten, ook in het buitenland. We werken tegenwoordig doorlopend samen met . Parket Venlo , voor deskundig advies, vakmanschap en service komt u bij Vloerservice Limburg! Bezoek de showroom en de website!


Advies voor parket in Venlo √ Scherpe prijzen en snelle levering √ CBW √ Referentieprojecten √ Zelf afhalen mogelijk. Wij zijn Bouten Parket , een kleinschalig bedrijf, onderscheidend door persoonlijke aandacht. Laat u adviseren en inspireren in de showroom van Ger Schreven Parket uit Arcen (regio Venlo ). De specialist in tapis- parketvloeren.


Parket en traprenovatie, leggen en renoveren van parketvloeren , renoveren van alle soorten bestaande trappen.

Maak direct een afspraak. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Peters Parket Vloerenspecialist De in Venlo vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren, natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren , siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. Wij schuren, behandelen en leggen parketvloeren. Dit doen wij voor de professionele tussenmarkt, maar ook voor particuleren.


Uiteraard kunnen wij ook uw laminaatvloeren leggen en verzorgen wij voor u de afwerking zoals het plaatsen van de plinten, afwerklijsten en strips. Bij ons bent u aan het goede adres als het gaat . Parket schuren in Venlo nu super scherp geprijs Parket schuren in Venlo en verre omgeving. Je parket schuren in Venlo Jazeker!


Ons ervaren team van erkend parketteurs staat voor u klaar. Bel nu met Parket - schuren. Wij adviseren om keramisch parket te leggen met ons tegel levelling systeem. Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden. In onze inspiratiecenters in Vianen en Venlo hebben we het keramisch parket op grote, beloopbare oppervlaktes gelegd en gevoegd.


Zo krijgt u een goed beeld van hoe het keramisch hout er . Parket leverancier in Venlo , vind een parket leverancier en alles over parket. Buynzeel heeft jarenlang ervaring met vloeren. Wij bieden een breed assortiment vloeren zoals parket , PVC en laminaat.

Bekijk de collectie op de website. Onderdeel van Castillo Vloeren B. VDM Parket de specialist voor al uw houten vloeren. Parketvloeren , parketonderhou parketreparatie en traprenovatie.


Grashoek, Limburg, Peel en Maas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts