vrijdag 20 februari 2015

Elektrische deuropener opbouw

Deze opbouw elektrische deuropeners kunnen elektrisch de dagschoot van een mechanisch oplegslot vrijgeven. Bij arbeidsstroom gebeurt dit door het geven van een elektrische impuls en bij ruststroom door het verbreken van de spanning. Dit gebeurt door het geven van een elektrische impuls.


De behuizing heeft een extra uitsparing voor de nachtschoot, zodat deze mechanisch kan worden vergrendeld. Jis elektrische deuropener opbouw. Maasland opbouw elektrische deuropener 001-A30U.

Elektrische deuropener opbouw nachtschoot DIN rs. Zwart gelakte deuropener geschikt voor opbouw paniekbalk. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Voor iedereen een voordeel. Deze opener is alleen verkrijgbaar in een opbouw uitvoering en dient op de deur bevestigd te worden.


Geschikt voor centrale toegangsdeuren. Goed te gebruiken in combinatie met oplegsloten.

Deze deuropeners kunnen elektrisch de dagschoot van een mechanisch oplegslot vrijgeven. JIS Nadal Elektronische deuropener opbouw DIN Rechts. De kettingdeuropener is alleen geschikt voor montage bij naar binnendraaiende deuren. Houdkracht is hier niet van toepassing, omdat dit type slechts de dagschoot van een opbouwslot lostrekt. Werking: Bij het sluiten . Mona Lisa en effeff in een . Ontdek ons ruime aanbod van Opbouw.


Assa Vema elektrisch deurslot, uitvoering standaard deuropener , . Beschikbaarhei Beschikbaar. De HMB Multipoint opbouw is een elegante en sterke oplossing om dubbele deuren te beveiligen en . Inhoudsopgave en draairichting symbool pagina. N houdkracht (ca. 4kg ). Electrische deuropener 12v met deurplaat van Smart-Wares.


Montage door ons is tevens mogelijk. A60B opbouw elektrische deuropeners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts