donderdag 24 september 2015

Wandgoot aluminium

Voor elke installatie die mooi en robuust moet zijn. Passend bij Mosaic schakelmateriaal in alu afwerking. Een aluminium wandgoot is uitermate geschikt om een exclusieve uitstraling aan een ruimte te geven. BRA zijn architecten, installateurs en andere partijen in staat een functionele ruimte te creëren met een bijzonder karakter.


BRA wordt uit hoogwaardig aluminium geproduceerd.

BRA zij n architecten, installateurs en andere partij en in staat een functionele ruimte te creëren met een bij zonder karakter. Wandgoten in aluminium en staal. Voor esthetische installaties of waar specifieke eigenschappen worden geëist die een keuze voor kunststof en staal niet mogelijk maken (bijv. in laboratoria), kunt u perfect de Snap-on aluminium wandgoten toepassen. Deze kunnen via frontmontage snel worden voorzien van aluminiumkleurig Mosaic schakelmateriaal. De bijzondere oppervlaktestructuur van het materiaal maakt de wandgoot een functionele blikvanger.


Aluminium is licht en eenvoudig te verwerken. PVC, halogeenvrije kunststof, staal).

INBOUW VAN SCHAKELMATERIAAL. Recyclebaar upto -Gewicht m= ca. DLP aluminium kabelgoot x 1mm met dekselbreedte mm - lengte meter.


Gepatenteerde vrijloopkamer waardoor de deksel met een gebruikersvervuiling blijft functioneren -Lange clipveer, welke zorgt voor e. NATUURLIJK GEANODISEERD ALUMINIUM. De zelfaardende eigenschappen en . Installatiegemak en compactheid Vanaf april voert Legrand Nederland een nieuw pakket aluminium en kunststof wandgoten en energiezuilen. Samengevat zitten de belangrijkste voordelen van deze nieuwe producten in installatiegemak en compactheid. Op voorraad √ Snelle levering. Geef uw werkplek een bijzondere look.


Opvallend houtfineer sluit aan op zilver- of champagnekleur. Beleef elegante styling: een klassieke wandgoot staat voor klasse. Met de fraaie houtfineer SIGNO LIGNUM maakt u een spectaculaire en mooie verbinding tussen de functionaliteit in het . Tehalit Systo WS290T luidspreker aansluiting voor wandgoot aluminium. DUCTEL Twist een flexibel wandgoot systeem.


Het is altijd lastig om je kabels netjes vanaf je TV naar je apparatuur te laten gaan, zo een plastic kabelgootje is voor thuis ook niet alles, vandaar dat wij deze fraaie en stevige aluminium kabelgoten in het assortiment hebben.

De wandgoten zijn hebben een. Op dit product geldt onze laagste prijs garantie. VK bedradingskoker system Dahl. VKH bedradingskokersysteem Dahl halogeenvrij. Rapid wandgoot kunststof systemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts