donderdag 17 september 2015

Indiaas hardsteen

Deze steensoort is afkomstig uit India en wordt geleverd in diverse formaten en afwerkingen. Hardsteen is een kalksteen en is niet krasbestendig. Onze showroom in Ede toont diverse soorten . Juist die eigenschap draagt bij aan de sfeervolle uitstraling van deze steensoort. Indiaas hardsteen is een natuursteen die vrij effen is van kleur.


De randen van de tegels zijn handgekapt wat een rustieke uitstraling geeft.

Deze vloer is makkelijk te onderhouden met groene zeep of edelzeep. Onze natuursteen worden geïmporteerd uit alle windstreken: China, Brazilië en India zijn belangrijke leveranciers. We importeren de stenen dus zelf en verkopen ze rechtstreeks aan de consument. Hierdoor kunnen we de prijzen erg laag houden en toch A-kwaliteit bieden. Goed om te weten is dat het land waar de hardsteen vandaan komt niet perse bepalend is voor de kwaliteit.


Zowel in België, Ierland als uit China en Vietnam kan hardsteen van hoge kwaliteit gewonnen worden. Die benaming wordt vaker . Welkom op Goedkoophardsteen.

Op deze website vind u een ruim assortiment hardsteen vloeren en terrastegels. Wij importeren natuursteen uit onder andere België, Duitslan Frankrijk, Brazilië, Afrika, China en India. Het wordt praktisch overal gevonden. Onder invloed van het klimaat en de weersomstandigheden heeft elke soort . De tegels verkeren in uitstekende staat (A-kwaliteit).


Het product heeft alleen de kwaliteitsklasse B toegekend gekregen, omdat het verpakkingsmateriaal bij sommige tegels aan de randen voor een lichte verkleuring heeft gezorgd. Een natuurstenen vloer zorgt voor een directe upgrade van elke ruimte. De sfeer van een marmeren vloer is heel anders die dan van een leistenen vloer. Natuurstenen vloer: een leven lang mooi!


Ook de verschillen binnen de gesteentes zijn enorm. Anticato Vietnam Blue Gothic. Geschuur Getrommeld en. Maten:40x430x320x2. Het is een blauw grijze steensoort die zich kenmerkt door de aders in het gesteente.


Belgisch arduin is de meest bekende. Ons aanbod omvat Indische zandsteen en Oosterse hardstenen van topkwaliteit, basalt uit China en Vietnam en nog andere steensoorten van overal ter wereld. Marshalls draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel bij de handel met ontwikkelingslanden zoals China en India.

In Indiase steengroeves is massaal sprake van moderne slavernij. Ook kinderarbeid komt regelmatig voor. De meeste Nederlandse importeurs van Indiaas graniet geven niet aan uit welke groeves hun graniet komt of zeggen dat niet te weten. Het assortiment bestaat verder uit keramische terrastegels uit Italië en de machinaal vervaardigde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts