dinsdag 15 september 2015

Fermacell zwevende dekvloer

Vloerelementen aangebracht. De fermacell Droge egalisatie- korrels kunnen niet direct belopen worden. De vloeren zijn ook geschikt voor het leggen van kera- mische tegels, plavuizen, natuursteen en terracotta. Vele soorten parket zijn geschikt.


U kunt ze desgewenst zwevend leggen of verlijmen op de ondervloer.

Een zwevende dekvloer is een doeltreffende vorm van vloerisolatie als het gaat om het tegengaan van geluidshinder door contact- en luchtgeluid. Isolatie werkt bij het isoleren van uw vloer met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige zwevende dekvloer van o. Van Schagen architekten koos deze vloer voor een renovatieproject in Amsterdam. Voor een renovatieproject in de Klarenstraat in Amsterdam is een combinatie van . Zoek je een goede ondervloer tegen contactgeluid? Een ondervloer die brandwerend is, isoleert én comfort biedt?


Met deze zwevende ondervloer behaal je écht resultaat.

Fermacell zwevende vloer - Weg met contactgeluid! De vloerelementen worden zwevend in „ sleepverband“ ver- werkt. Het praktische voordeel: de vloerelementen zijn direct na. Het betreft een zogenaamde zwevende dekvloer welke het contactgeluid zo goed als teniet doet.


De Rigidur Floor panelen bestaan uit gipsvezelplaten van mm dikte, verspringend op . Verbetert lucht- en contactgeluidsisolatie. De naoorlogse flats zijn via een collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) getransformeerd tot woningen van nieuwbouwkwaliteit. Woninginrichting-Aanhuis. Te gebruiken als verend opgelegde dekvloer op zowel houten als betonnen vloeren.


Droge zwevende dekvloer ter verbetering (renoveren en verbeteren) van de prestaties van bestaande houten en betonnen vloeren. Elementen van verspringend (liplas-aansluiting) elementen met daaronder een laag steenwol. Type-, partij- of serienummer, dan wel een ander identificatiemiddel voor het bouwproduct, zoals voorgeschreven in artikel 1 lid 4. Direct na droging van de lijm kan de vloer naar wens afgewerkt worden, waardoor u tijd en geld . De estrich elementen zijn brandwerend (A1), geluids- en warmte isolerend en kunnen worden toegepast op vloerverwarmingssystemen, zwevende.


Om de ondergrond nog steviger te maken wil ik MDF platen (9mm) op de houten vloerdelen leggen, met daaroverheen de zwevende vloer.

FONOFLOOR en FERMACELL : top in contactgeluidisolatie e Een montage die corrigeerbaar is, voor een goed eindresultaat. Een zeer beperkte opbouwhoogte van mm. Voordelen van het FERMACELL. Maar het nadeel voor mij: de te grote kosten en dat de vloer teveel verhoogd wordt. Heeft beduidend meer effect dan de fermacell vloer maar is ook veel ingrijpender en daardoor kostbaarder.


Goed vrijdragend plafond onder de vloer (bij de buurvrouw dus). Is de oplossing met het beste . CONTACTGELUID ontstaat wanneer er op . Bij de Variokomp vloerverwarming wordt niet gefreesd omdat je kant-en-klare fermacell gipsplaten bovenop de vloer legt. Deze platen kun je zwevend leggen, er is dus geen schroefwerk of verlijming noodzakelijk. De installatie verloopt snel en schoon. Veel mensen kiezen voor Variokomp omdat infrezen in de vloer in vele . Wat is die laag van mm aan de bovenzijde van de vloer?


Het eerste dat in mij opkomt zijn die estrich-platen van fermacell. Anders een zwevende cementdekvloer. Maar zo goed als (massief) beton ga je het niet snel krijgen. Of dat erg is is een tweede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts