woensdag 16 september 2015

Rubberen terrastegels

De terrastegels van Rubbermagazijn zijn een zeer kostenbesparende oplossing. Niet alleen geven ze een adembenemende uitstraling aan uw (dak)terras. De tegels zijn vervaardigd uit gerecycled rubber , dus milieuvriendelijk, en gemakkelijk te leggen.


Door de waterdoorlatende structuur heeft u geen plasvorming na een . Koop of Verkoop rubberen tegels op Marktplaats.

Rubber , stevige terrastegels , gemaakt van gerecycled rubber. Ideaal voor tuin, balkon of dakterras. Bovenkant vlak met iets afgeschuinde kanten.


Eenvoudig te leggen en voorzien van goten aan de onderzijde voor goede afwatering. Leverbaar in zwart, groen ( meerprijs) en . Rubberen tegels zijn ideaal onder speeltoestellen. Ze zorgen voor een kindveilige tuin.

Bestel de rubberen tegels eenvoudig online. Flexidal Rubber legt zich toe op het plaatsen van rubber en kunststof vloeren voor specifieke doelgroepen, zowel OUTDOOR als INDOOR. Zoekt u een sportvloer, valdempende ondergron kunstgras, geluidsisolatie. A-kwaliteit rubberen tegels zijn er in diverse kleuren en maten. Onze terrastegels zijn gemaakt van de beste rubber granulaat met een extreem hoge verlijming.


De milieuvriendelijke rubber tegels zijn ideaal om op terrassen en balkons te plaatsen. De rubberen terrastegels zijn 2. Onze rubberen terrastegels zihjn geschikt om rechtstreekt op een dakbedekking van EPDM, bitumen, beton of zink te leggen. Aan de onderzijde van de tegel zitten waterkanalen die zorgen voor een goede waterafvoer. De tegels worden ook vele gebruikt als speeltegel voor in tuinen bij particulieren. Deze tegels zijn waterdoorlaten onderhoudsarm, eenvoudig aan te leggen en gemaakt van 1 recycleerbaar materiaal.


Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of rood. Het leggen van een rubbertegelvloer is eenvoudig. Zorg voor een vlakke ondergrond.


Buiten kun je het beste een ondergrond van betontegels of een vlak zandbed maken. Voor meer stabiliteit vermeng je wat trasscement met zand vermengen.

Voor gebruik binnen is nagenoeg iedere vlakke . EUR) en GRATIS LEVERING B… € 1. Rubber tegels zijn ideaal voor buiten onder en rondom speeltoestellen ( bijvoorbeeld de schommel of wip). Ze beperken of voorkomen valletsel bij kinderen. Maar ook binnenshuis bieden rubber tegels een . Terrasdelen of tegels nodig?


PontMeyer is de grootste hout importeur van Nederland. Bekijk onze site en laat u verrassen door ons ruime assortiment. Rubbertegels, ook wel veiligheidstegels genoem zijn tegels die hun schokabsorberende eigenschappen ontlenen aan het gebruik van rubber bij de vervaardiging. Rubbertegels zijn op speelplaatsen veiliger dan gras, zand of houtsnippers en ze behoeven geen onderhoud. Dat heeft te maken met de veerbaarheid van de rubberen tegel.


Noddevelt beschikt over een breed assortiment rubber tegels : rubber terrastegels , rubber speelplaatstegels, rubber crossfit tegels en rubberen staltegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts