dinsdag 22 september 2015

Radiator hout

De Knockonwood radiator ontwikkeld door Jaga is van duurzaam hout gemaakt. De radiator lijkt zich door haar design stijlvol tegen de muur te krommen. Een radiator staat niet altijd even mooi in je interieur.


Misschien is radiatorbekleding iets voor jou? Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden. Veel mensen kiezen voor hout in hun inrichting.

Dit natuurlijke materiaal geeft in veel geval veel warmte en heeft een uniek karakter. De warmte van het interieur in combinatie met daadwerkelijke warmte is gecombineerd in de houten verwarming van Jaga. Naast prachtige interieurspullen, heeft het . Eindelijk een mooie en duurzame vervanger voor de lelijke en ouderwetse radiator.


Deze designradiator is gemaakt van hout. Een blikvanger in je interieur! Houten radiator ombouw, eigen bouw. Ideaal voor vrijstaande radiator.

Ombouw kan ook als zitbank gebruikt worden. Binnenzijde van de ahterkant is bekleed mer radiator folie. Koop of Verkoop hout op Marktplaats.


Door het plaatsen van een radiatorombouw kun je de radiator netjes wegwerken, zonder dat dit warmteverlies met zich meebrengt. Doordat de ruimte russen de radiatorbekleding en de vensterbank open blijft, kan de warmtecirculatie ongehinderd doorgaan. Bovendien beschermt het dieren en kinderen tegen een hete . Een fraaie houten radiator voor elektrische toepassing. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Radiatorombouwen nu bij HORNBACH kopen! Ze zijn al zo lang in, dat ze bijna normaal zijn. Ik heb het over de houten radiatorombouw. Dan toch liever een designradiator is mijn mening, maar bij Jaga combineren ze het gewoon.


Daar zit het hout standaard om de radiator en dat scheelt een hoop ruimte. De nieuwe radiator heeft de naam . Bekijk ideeën over - radiator hout op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


Kies voor radiatorbekleding of radiatorombouw die het best past bij uw interieur.

Bekijk het uitgebreide assortiment radiatorbekleding van CanDo. Kerselaar: L137xH85xD- L154xH85xD- L152xH105xDGrijze: L155xH104xD28.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts