dinsdag 22 september 2015

Industriele spuiterij

De Spuiterij is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten. Een snelle levertijd is onze kracht! WIS Dokkum is specialist in het poedercoaten en natlakken van industriële producten, machines en constructies en kan in eigen huis het hele traject van oppervlaktebehandelingen verzorgen.


Ook voor speciale projecten en lastige vraagstukken is WIS Dokkum een perfecte partner. Wij dragen innoverende oplossingen .

Als voorbehandeling voor het natlakken of poedercoaten kan industriële spuiterij en poedercoating Gebrs. RVS producten chemisch voorbehandelen. Een belangrijke voorbehandeling is het schuren en . Hightech straal- en spuitwerk voor de industrie , bedrijfswagens. BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig spuitwerk voor elke branche! Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen.


Naast het industrieel spuiten, spuiten wij ook bijvoorbeeld winkelinterieurs.

Wilt u uw interieur een nieuwe . Met een uitzonderlijke hoge kwaliteit zijn wij het adres voor al uw spuitwerk. Elke spuiter heeft oog voor vakwerk en streeft naar het beste resultaat voor uw spuitwerk. Industriële Spuiterij Gelderland beschikt over een team proffesionele spuiters. Door de nauwe samenwerking met Autoschade Gelderland zijn wij in staat een . Dankzij onze spuitcabine van 12m lang, 6m breed en 5m hoog bieden we u uitzonderlijk veel mogelijkheden voor het (her)spuiten van uw industriële voertuigen, mobilhomes en objecten.


Met name door specialisatie op het gebied van hoge technische eisen is het bedrijf uitgegroeid tot personeelsleden. Met meer dan vakmanschap lakken en conserveren wij uw producten. Spuiterij Clay: spuiten, stralen, schooperen en schadeherstel van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten. De openingstijden van alle vestigingen van Industriele Spuiterij Lokerse B. De meest volledige site met ruim 66. Nederland vindt u op Openingstijden.


IJdema is een industriële spuiterij met een lange kleurrijke historie. En in de loop van de jaren uitgegroeid tot een hoogwaardige industriële spuiterij waar zowel Natlakken als Poedercoaten wordt toegepast. Autoschade Lokerse biedt een totaalservice voor spuitwerk en beschikt over een eigen industriële spuiterij.


Lees hier meer over onze diensten.

Korte Dijk te Helmond en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts