vrijdag 18 september 2015

Trappenbouw

Voor de uitbreiding van de productieruimten van AVK plastics B. Neem dan gerust even contact op via onderstaand formulier. Prefereert u toch te bellen, dit kan natuurlijk ook, doe dit dan via bovenstaand nummer. Bouwman zelfstandig verder aan het Nieuwe Kerkhof te Groningen.


Gespecialiseerd in het maken en plaatsen van trappen in de houtsoort die u wenst! Hier vindt u een overzicht van de producten van constructie bedrijf Van Dinther Velp B.

Tegen een uitstekende prijs kwaliteit . Industrieweg te ZUIDBROEK en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Een Trap bouwen mag beschouwd worden als een specialisme. In de meeste gevallen is het bouwen van een trap maatwerk. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.


Onze werkzaamheden bestaan uit het maken van houten trappen, traprenovatie, deuren afhangen, allround timmerwerk, dakkapellen, aanbouwen, verbouwingen, overkappingen en andere bouwwerken. Op de Hooibeekhoeve in Geel hebben 2landbouwleerlingen samen getoost op de toekomst van de melkveehouderij. Hiermee trapten ze de bouwwerken op de Hooibeekhoeve af.

De volgende maanden wordt er een nieuw stuk aan de bestaande melkveestal gebouwd. DEEL DIT ARTIKEL OP SOCIAL MEDIA: ? De bestaande stal wordt . Nortec Constructiebouw Urk. Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen.


Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Vakman met ervaring in trappenbouw. Rampa bout voor trappenbouw in M1 type TKM met bolle kop en binnenzeskant.


Rampa houtschroef 10mm voor trappenbouw , type TKH met bolle kop en binnenzeskant. Vader en zoon Eurlings trappen bouw parkeerplaats af. In Valkenburg wordt dinsdag het startschot gegeven voor de vernieuwing van het parkeerterrein bij het station.


Dat wordt gedaan door verkeersminister Camiel Eurlings en zijn vader Martin, burgemeester van Valkenburg. Bij het station komen meer parkeerplaatsen. Rvs, aluminium of stalen trap nodig? Ontwerp, maatwerk, productie en assemblage van alle soorten trappen en traptreden.


Wij raden u altijd aan een kopij van uw dossiers te maken voor elke wijziging!

De trappen uit onze werkplaats kunnen worden gemaakt in elk gewenst model en houtsoort. Diverse behandelingen zijn mogelijk zoals gronden, lakken, waxen of roken, waardoor de trap een bijzondere uitstraling krijgt die perfect aansluit bij uw interieur en wensen. Klik op de foto voor een . Trappenfabriek Vemewa voor trappenbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts