donderdag 17 september 2015

Terrazzo tafel

TAFEL ZWART 70xHZWART TERRAZO. Adviesverkoopprijs: € 574. Recommended retail price: € 587. Kies de kleur en vorm van uw frame en tafelblad en creëer uw eigen tafel. Deze is namelijk gemaakt.


Op zoek naar een tafel waar je weinig omkijken naar hebt?

Een tafel van terrazzo is de oplossing. Terrazzo onderstel in verschillende kleuren. Gebruik deze tafel in jouw kantoor, café, restaurant, tuin, terras of op het balkon.


Onze terrazzo tafels staan het . Het terrazzo onderstel voegt . Leverancier en applicateur van terrazzo vloeren, aanrechtbladen en mozaïek. De website bevat technische en praktische terrazzo informatie van A tot Z. Wij verzamelden de fijnste interieuritems voor in in huis en daarbuiten.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Wij verzorgen kunststof gebonden terrazzo -, waswerk-, dekvloeren en aanrechtbladen op locatie. Wij voeren restauraties uit, zoals herstel van tegelspoelbakken, . Marcolina kreeg de eer de tafel te maken. De tafel heeft een gepolijst bovenvlak ingelegd met rose en witte glaskorrels.


De terrazzo tafel is gestort in een rubberen mal. Er is gekozen voor een stugge . Wij leveren tafelbladen al vanaf € 1per meter in graniet. Each table has a steel frame which is available in white or black. You can assemble the table to your liking by choosing both the chassis and the blade. The tables are suitable for both indoor and outdoor use!


Schaf ze afzonderlijk aan, of combineer ze voor een leuk effect. Naast de bijzet- en salontafeltjes zijn grotere varianten verkrijgbaar als eettafel. Dit product is door designer Daniel Enoksson voor fabricant HAY ontworpen. De combinatie van deze materialen passen perfect in een industrieel interieur.


What started with a series of flower pots soon grew into an extensive range of decorative articles.

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling diverse showroommodel keukens, tapijt en een Terrazo tafel te Noardburgum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts