maandag 28 september 2015

Altrex huishoudtrap double decker 7 treden

Afgeronde treden maken de trap extra prettig in gebruik. De boom- tredeverbinding is heel sterk en extra veilig. De trap is belastbaar tot 150kg. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De huishoudtrap heeft een maximale werkhoogte van 3.

Tip: verkrijgbaar met tot treden. Het is dé huishoudtrap van Nederland. De HandGrip zorgt ervoor dat je het . Gratis verzending vanaf 20. Deze trap heeft zich binnen dit segment. Lichtgewicht aluminium huishoudtrap , veilig en stabiel.


De slimste huishoudtrap voor bij jou thuis.

Huishoudtrap dubbele trede -. Veilig, stevig en voorzien van vele . Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvMC83L2FsdHJleC10cmFwLWRvdWJsZS1kZWNrZXItZC04MDctNy10cmVkZW4tLTE4MTk5ODA3LmpwZw == . Met de nieuwe HandGrip is het bordes nu nog gemakkelijker te borgen en te ontgrendelen. Je klapt de huishoudtrap met het grootste gemak in en uit met behulp van de ergonomische greep op het bordes. Levertijd: - werkdagen.


Met behulp van onderstaande tabel vind je heel gemakkelijk het bijbehorende artikelnummer. Double Decker huishoudtrap -treeds handleiding (MB) . Ik zal halverwege zijn geweest toen de ene poot scheurde bij de dwar. Gereedschap Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis.


Fabrikantnummer: D8Merk: Altrex. Altrex double decker huishoudtrap 6-treeds. Materiaal: - trap : aluminium -afwerking (o.a. platform): antislip kunststof. Maximale belasting: 1kg.


Kleur kunststof: antraciet, met rode . Dubbele trede en rubber bordesrand voor extra comfortabele werkplek.

Extra grote slijtvaste rubber trapvoet voorzien van grove profilering voorkomt wegzakken. Aan de trap zijn enkele features toegevoeg zoals een gereedschaphouder, emmerhaak en . Klik op de gerelateerde producten als de afbeelding in de buurt komt van wat u zoekt. Specificaties: Merk, Altrex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts