maandag 21 september 2015

Mhl pk00 5060

Wilt u de warmte buiten houden en tegelijkertijd uw uitzicht behouden? Buitenzonweringen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnest. Houdt tot van de zonnewarmte tegen. Door de transparante netstructuur blijft het uitzicht behouden. Ontworpen om van binnenuit te monteren en te bedienen.


Let op, dit product past niet op dakramen met een ventilatie-unit.

Bestel nu vóórdelig en snel bij INSTALLAND. De buitenzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. VELUX buitenzonweringen bieden u een effectieve warmtewering omdat de zonnestralen worden geweerd voordat deze het glaselement bereiken.


En het mooie is, u behoudt wel uw uitzicht naar buiten. Dankzij het handige PickClick! VELUX raamdecoratie in een handomdraai in uw. Een eenvoudige maar effectieve manier om de zonnewarmte buiten te houden. Handmatig aan de buitenkant van het dakraam te bevestigen.


Prijzen zijn exclusief btw.

Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. Gloednieuwe velux buitenzonwering, nog in verpakking.


Wordt verkocht wegens verkeerde aankoop. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Dit eenvoudig te installeren buitenste zonnescherm MHL PKvoor VELUX dakramen PKvoorkomt de scherpe inschijn van de zon in uw VELUX dakraam. Hledáte ochranu před přehříváním interiéru, ale nechcete se vzdát výhledu z okna?


Venkovní markýza VELUX je pro vás tím nejlepším řešením. Dokáže jednoduchým a velmi účinným způsobem snížit prostup slunečního tepla do interiéru . Garantierte Dauertiefpreise, Beratung und Service bei HORNBACH. GDL Cabrio PK(der obere Teil).


Anzahl: Lieferung (Arbeitstage): 5-6. Warmtewering zonder het uitzicht of daglichttoetreding te beperken, dankzij de netstructuur. Voorzien van haakjes om de buitenzonwering vast te zetten. De perfecte klik Aanbevolen voor alle handbediende dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn. Montage in een handomdraai.


Building materials, Nikšić, Montenegro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts