vrijdag 25 september 2015

Deurkruk ton model

Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm. In deze serie is zowel deurbeslag ( deurkrukken , deurgrepen, wc-sluitingen, sleutelrozetten, espagnoletten en cilinderrozetten), raambeslag (raamuitzetters, raamboompjes en raamgrepen) . Vind deurklink ton model op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze deurkruk is uitgevoerd in nikkel en naderhand gepolijst, waardoor hij een glanzend uiterlijk krijgt.


Deurkruk Ton is het populairste model deurkruk.

Door de combinatie met donker ebbenhout, heeft deze. Er zijn veel verschillende modellen gemaakt in de jaren dertig en er zijn dan ook nu nog veel verschillende modellen op de markt van het interieurbeslag. In de jaren werd het meest bekende type deurkruk ontworpen: het Ton model.


Dit type deurkruk wordt gekenmerkt door zijn eenvou wat het ook een tijdloos model maakt. Authentiek jaren deurbeslag, handgemaakt tot in de kleinste details. Een veel gebruikt model deurkruk in de jaren is het Ton model. Ton model - De Vliegende Hollander - Alles op het gebied van meubelbeslag, deurbeslag, deurkrukken , deurklinken meubelgrepen en meubelonderdelen.


Inclusief bevestigingsmateriaal.

Materiaal: Messing mat vernikkeld. Op zoek naar stijlvol hang- en sluitwerk? Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. Weijntjes heeft een groot assortiment direct op voorraad.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Zorgt voor een modern en strak uiterlijk op uw beslag. Dit tijdloze model wordt gekenmerkt door eenvoud. Hier ziet u de heruitgave van de originele Ton - model deurkruk (en bijbehorend raam- en deurbeslag). Het ton - model (zoals de kruk genoemd wordt, gezien zijn tonvormige uiterlijk) is retro met een speelse twist. Dé jaren deurklink kenmerkt zich doordat het uit een aantal delen bestaat.


De buitenste onderdelen van de deurkruk zijn gemaakt van RVS. Het middenstuk kan naast RVS, ook gemaakt worden van hout. De juiste details geven zowel uw interieur als uw exterieur een boost.


Deurbeslag leent zich er perfect voor om op subtiele wijze uw favoriete stijl te benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle jaren woning met bijpassende deurkrukken in het tonmodel of een klassiek grachtenpand met ongelakt . Het Ton model is een veel gebruikt model deurkruk in de jaren 30. Dit model deurkruk herken je misschien wel.


De ebbenhouten handgreep geeft voor ons de doorslag, klassiek maar in combinatie met het nikkel ook erg stijlvol.

Mooi in een jaren interieur op de deur naar de woonkeuken en romantisch in de slaapkamer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts