vrijdag 25 september 2015

Dosatron prijzen

Deze motorzuiger drijft de doseerzuiger aan, die het concentraat opzuigt in het ingestelde gewenste percentage en vervolgens . De doseerpomp wordt op een watertoevoer aangesloten en werkt zonder electriciteit. De waterstroom zet de piston van de pomp in beweging. De piston zuigt het product aan en injecteert het in het pomplichaam.


Hier wordt het product met het water gemengd.

Deze schitterende pomp won de Zilveren hoef op Agribex voor het innovatieve karakter van het concept. Bent u verantwoordelijk voor de hygiëne in bedrijven, hygiëne in industrie, hygiëne in rusthuizen, hygiëne in scholen, hygiëne in ziekenhuizen of zoekt u een doseersysteem voor een industriële . Deze drijft een doseerzuiger aan, die het concentraat opzuigt in het ingestelde percentage en het vervolgens mengt met aandrijvende water. De aldus verkregen oplossing wordt vervolgens via de leidingen . Traploos instelbaar, Proportionele dosering, dus altijd het ingestelde percentage, ongeacht de doorstroming of druk.


Professionele kraan 2L BIB. Onze specialist geeft uitleg. Ervaar je ander problemen, raadpleeg dan jouw dealer of bekijk hoe je een storing van een doseerpomp kan oplossen.

In dit artikel geeft onze specialist uitleg. Vind doseerpomp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maat, Instelbare mengverhouding, Meetbereik, Eenhei Doos.


Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief! Dosatron Doseerpomp, type D25RE2. Met automatische calibratie. Op watertoevoer aansluiten. Alle prijzen in deze folder zijn excl.


Geldig zolang de voorraad . ALTIJD SCHERPE PRIJZEN EN (MEESTAL) DIRECT MEE TE NEMEN ! Werkdruk: minimaal bar - maximaal bar. Inwendig instelbare mengverhouding: - -. Waarom kies jij voor Landbouwwinkel. Bovendien hebben ze voor tuinbouw andere pompen. Bevat de juiste voeding voor .

De gardena heb je onder de euro, die andere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts