dinsdag 15 april 2014

Essen vloer

Kom en kies zelf de afwerking voor uw essen vloer. Het contrast tussen blank essen en bruin essen in de vloer. De strook essen parketvloer is afgewerkt met laklagen en heeft een vellingkantje (groefje). Essen vloeren met levendige bruinkern.


De verbinding tussen de planken onderling is doormiddel van een klikverbinding.

Deze verbinding zorgt ervoor dat de planken onderling niet uit elkaar kunnen lopen. Laagste prijs garantie √ CBW √ Vraag nu een offerte aan √ Webwinkel. Bekijk de mogelijkheid bij Parketvloershop.


Houten vloeren , PVC vloeren en parket. Het hout laat een duidelijk kleurverschil zien tussen kern- en spinthout en heeft een mooie “vlamtekening”. De kleur varieert van wit tot geelachtig tot lichtbruin. Klasse Natur - Gemixt gezaag wel wat kleur verschil in, maar .

De door u gewenste kleur kan ook nog worden beinvloed door de juiste keuze voor de laksoort of olie. Wilt u de essenvloer iets meer naar creme kleur dan kan een . Goedkope samengestelde es parketvloer. Essenhouten vloer voor een modern resultaat. Landelijke houten vloer in esdoorn. Witte houten vloer in de woonkamer.


Kies dan voor een massieve essen vloer. Een lichte houten vloer of een witte houten vloer. Het sprekende vlamdesign van deze vloerdelen zijn ontleend aan echt essen hout.


Deze indruk wordt versterkt door de voelbare essen structuur. De vloer is taai en elastisch en levert de ideale voorwaarden om ruimtes bij normale belasting . Voor houten vloeren is essenhout nog niet zo heel gebruikelijk, maar de moderne uitstraling en de slijtvastheid van een essenhouten vloer maken dat essen steeds populairder wordt. Toch zal essen altijd wel een exclusieve houtsoort blijven omdat het vrij duur is.


Een Essenboom kan tot wel meter worden. Op deze manier blijft de oorspronkelijke lichte kleur het beste behouden.

Standaard hardwax-olie of lak kan de vloer doen vergelen. In mijn nieuwe huis ligt een essen vloer , welke er al ruim jaar in ligt. De vloer is nog van goede kwaliteit, alleen veel te licht en gelig naar mijn smaak.


Is het mogelijk om hem donkerder te lakken? Iemand die ervaring mee heeft? Ik kom er op internet eigenlijk niks over tegen, alleen over eiken vloeren. Woonkamer: -iets donkerder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts