dinsdag 29 september 2015

Contrarollend rolgordijn

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een contra-rollend gordijn? Ieder rolgordijn wordt standaard rollend gelever de stof is dan het dichtst bij het glas. Bij een contrarollend rolgordijn rolt de stof aan de voorzijde van de rol af.


Hierdoor komt het rolgordijn iets verder van het kozijn. Dit biedt uitkomst bij uitstekende delen (bv. deurklinken). Wel kunnen er lichtkieren ontstaan vooral als het .

Kunnen de rolgordijnen ook contra-rollend worden uitgevoerd? Jazeker, u kunt verderop in het bestelproces in het vakje “opmerkingen” aangeven (onder uw adresgegevens) dat u het rolgordijn contra-rollend wenst. De stof zal dan aan de voorzijde van de buis afrollen. Normaal rolt het doek aan de kant van het raam naar beneden. Bij contrarollend rolt het gordijn aan de kamerzijde naar beneden.


Screen rolgordijnen volledig op maat gemaakt. Voordelig en eenvoudig online te bestellen. Rolgordijn op maat bestellen? Verduisterend rolgordijnen volledig op maat gemaakt.

Dit koordloze rolgordijn is voorzien van een luxe stof! Als u een rolgordijn zonder cassette heeft, kan dit contra rollend worden gemaakt. Het doek rolt dan aan de voorzijde van de rol af zodat de kier in de hoek sterk verkleind wordt.


Omdat we willen dat het rolgordijn vanaf de . Stel zelf uw rolgordijn samen. Al vanaf €5en binnen werkdagen al in huis. Gratis levering bij een bestelling boven de €100. Bestel direct je rolgordijn op maat! Na plaatsing kan krimp in het doek de lichtkieren iets vergroten.


Plaats een rolgordijn bij voorkeur. Elk rolgordijn wordt standaard rollend gelever dat wil zeggen de stof bevindt zich het dichtst bij het glas. Bij uitstekende hendels of andere obstakels is het aan te . U kunt ervoor kiezen om uw rolgordijn contrarollend ( andersom) te monteren.


Als u hiervoor kiest dan wordt het doek voor u andersom op de rol bevestig zodat de voorzijde van het doek aan de juiste kant hangt. Indien u geen montagehoogte opgeeft wordt het koord standaard m. Tot wel goedkoper dan in de winkel! Overzicht van de diverse rolgordijnen.


Cassettensysteem ketting . Dit betekent dat de stof aan de voorzijde van de buis afrolt in plaats van aan de achterzijde.

Contra rollend (naar voren afrollend) 3. Hiermee raken de rolgordijnen de raamklinken niet. En heb je in huis een lastige hoek met ramen? Dan kan een contra-rollend rolgordijn de kier . Duo rolgordijnen hebben een strakke en moderne uitstraling.


En doordat de stoffen in de HEMA collectie van hoge kwaliteit zijn, verkleuren ze niet. In eigen atelier gemaakte rolgordijnen op maat online te bestellen in de webshop. Voor raamdecoratie, zoals verduisterend en transparant rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts