donderdag 24 september 2015

Betonnen rijplaten

Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 1grams papier. Deze plaat is in schaal N (1:160). Ook in andere schalen leverbaar. Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.


Let op: deze prints stellen rijplaten voor . A4-vel miniatuur Stelcon-achtige platen, in grijstinten gedrukt op stevig 1grams papier.

Verkrijgbaar in de schalen 1:(h0), 1:1(N), 1:2(Z ), 1:6 1:5 1:of 1:48. Andere schalen op verzoek leverbaar. Betonnen rijplaten in 1:- papieren wegenplaat. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Hebt u dringend nood aan stalen rijplaten om uw werf vlot bereikbaar te houden? Contacteer JB Construct uit Berlaar.


Prefab betonplaten Te koop direct bij grondverzet- en loonbedrijven via Entreeding.

Door onze jarenlange ervaring en technische kennis zijn wij in staat u een goed advies te geven over het te gebruiken materieel. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Alle materieel kunt u door ons laten bezorgen. Wij hebben op verbetering van deze spoorwegovergang aangedrongen en vernemen thans dat binnenkort tot vernieuwing van de bevloering van de spoorwegovergang zal worden overgegaan, waarbij gebruik zal worden gemaakt van betonnen rijplaten. Kunststof rijplaten klein.


Rijplaten die voornamelijk gebruikt worden voor het inrichten van evenemententerreinen en als werkplatform. De platen bieden bescherming aan al aangelegde wegen, fietspaden en grasvelden. Verder voorkomen ze het wegzakken van machines en materialen op onverharde ondergronden. De oprit naar het perron kan worden gemaakt van beton, asfalt, betonplaten of klinkerbestrating. Beton is weliswaar duur, maar zeer goed bestand tegen het gewicht van vrachtwagens en opleggers.


Ook kunnen wielgeleiders gemakkelijk worden bevestigd op beton. Voorbeeldzinnen met ` betonnen rijplaat `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Verhuurbedrijf van rijplaten , draglineschotten, rioolafsluiters, bouwhekken en betonplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts