donderdag 17 september 2015

Balkon overkapping

Met de balkon overkapping profiteer je meer van je ruimte buiten en blijven de spullen droog zodat het minder vies wordt in najaar en winter. Kies je nu voor doek of een glazen afdak waar vergunning voor nodig is? Lekker droog zitten en uit de zon. De balkon overkapping is zowel handig in de zomer als in de koudere.


De terrasoverkappingen kunnen perfect op uw dakterras of balkon geïntegreerd worden. Zo doen ze ook dienst als zonwering voor binnen.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Natuurlijk zijn alle glaswanden ook los te koop voor balkonafscheiding of het afschermen van een deel van uw tuin of terras. Glazen overkappingen zijn verkrijgbaar is vele soorten en maten. Alle glaswanden worden op maat . Robuuste modellen of slanke maar sterke designconstructies.


Juist door de vele verschijningsvormen is de glazen overkapping in bijna elke denkbare omgeving toepasbaar. Glazen terrasoverkapping bij woning met balkon. Deze klant had een balkon tegen de achtergevel.

Wij hebben de terrasoverkapping in een “ L” vorm tegen de achtergevel en tegen het balkon gemonteerd. Dankzij de stevige aluminium constructie biedt de overkapping een maximale overspanning van meter op twee palen. Op het balkon van dit appartementencomplex in Didam hebben we vier overkappingen gesitueerd aan de bestaande constructie. Als een terras op het volle zuiden is gericht, kan een lichtdichte overkapping juist handig zijn als zonwering.


Maak je tuin af met een overkapping of plaats zonwering om tijdens warme zomerdagen van de zon te genieten. Bestel gemakkelijk online. Geniet van uw terras welke tegen weer en wind beschermd is! Met een terrasoverkapping van glas kunt u uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan. Ik heb een koophuis met een flink balkon eraan vast.


Nou wil ik het balkon regenwaterdicht maken d. Dit type overkapping is in zeer korte tijd enorm populair omdat het zoveel mogelijkheden heeft. Brustor B6wegschuifbaar lamellendak overkapping. Zonservice heeft verschillende overkappingen met glazen dak in het programma.


De Palazzo terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkel waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst en zelfs winter buiten kunt zitten en niet voor iedere . Een goede terrasoverkapping bied je de mogelijkheid om nog meer te genieten van je tuin. Tijdens een zomerse dag waarop een enkele regenbui valt, maar die aangename temperaturen heeft, ben je steeds bezig met het naar buiten en weer naar binnen slepen van je tuinmeubilair. Heb je een goed gebouwde . Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen.

Een nieuwe trend in Nederland is de uitvouwbare terrasoverkapping. Het is een stijlvol systeem, dat bestaat uit een stevige aluminium palenconstructie en een flexibel dak van P. C doek, met of zonder baleinen. Bij uitstek geschikt om op een stijlvolle manier schaduw te creëren boven een tuin, balkon of terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts