woensdag 16 september 2015

Polyurethaan hardschuim

Alle info over PU ( polyurethaan ) en PIR hardschuimen. De NVPU streeft naar een gezond ondernemingsklimaat, staat voor een duurzaam gebruik van grondstoffen en producten . Er wordt een blaasmiddel toegevoegd aan de formulering waardoor er een schuim ontstaat met een open celstructuur. Gebruik: kussens, matrassen, stoelbekleding. Functionaliteit : 2.

Korte segmenten, met blaasmiddel. Er ontstaat een hard schuim met dichte cellen gevuld met een warmteïsolerend . De naadloze gespoten isolatie heeft een hoge thermische isolatiewaarde. Deze isolatie bedekt in één keer alle leidingen, daardoor . Andere andere te verkrijgen schuimsoorten hebben altijd een open structuur, wat als een spons vocht opneemt.


Ons polyurethaanschuim is ook verkrijgbaar in platen. De iso-groepen gaan een chemische reactie aan met polyol-groepen. Om polyurethaan hardschuim te maken moet ervoor gezorgd worden dat tijdens de vorming van het polyurethaan ook nog een schuim gevormd wordt.

Het kunststof isolatiemateriaal PUR ( polyurethaan ) is te koop als platen of kan bij je thuis onmiddellijk als schuim worden gespoten. Bekende toepassingen zijn opvullen van spouwmuren en aanbrengen van vloerisolatie. Producten van hardschuim zijn ideaal voor isolatie, versteviging en akoestische verbetering.


Met de nieuwste ontwikkeling van polyurethaan kunnen we het isolerend vermogen met nog eens tien procent verhogen. PU - schuim , op basis van polyurethaan, moet je als klusser in huis hebben. Het is een ruim inzetbaar hulpmiddel bij de afwerking van diverse montage- en i. Mijn bestaand plat dak uit vezelplaten met roofing en glaswol tussen de bruggen is aan vervanging toe. Is het mogelijk over het bestaande dak polyurethaan hardschuim te laten spuiten?


Polyurethaan schuim , Toepassing. Welke zijn de voor- en nadelen van dit product? Welke K-waarde bekom je met dergelijke dakbedekking?


Sinds kort zijn er echter technieken om deze synthetische stof, die onder meer in de bouw wordt gebruikt, te recyclen. PUR- schuim krijgt een tweede leven. POLYURETHAAN is een veelzijdig goedje.


PU schuim is een 2-componenten (hard)schuim met een waterdichte, gesloten celstructuur. Voor niet gecertificeerde producten wordt voor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts