maandag 21 september 2015

Uitschuifbare ladders

Koop of Verkoop telescopische ladder op Marktplaats. Op zoek naar een telescopische ladder ? Een uitschuifbare ladder voor elke klus in en rondom het huis! Bestel je telescoopladder éénvoudig online.


Duurzame alumunium constructie.

Veiligheids pinnen bij elke trede. Maximaal gewicht: 1kg. Ben je op zoek naar een ladder die je kan gebruiken als trap en als ladder op zowel gelijke maar ook ongelijke ondergrond? Professionele uitvoering!


Dan is de ASC teles… € 1400. Win ruimte met de telescopische ladder van Escalo. Deze ladder is per sport uitschuifbaar, te gebruiken op verschillende hoogtes én volledig inschuifbaar.

Met deze Giraffe telescopische ladder m werk je veilig en stabiel op elke plaats. Hij is makkelijk te verplaatsen en in hoogte te verstellen. Of de ladder is zo zwaar dat je door het heen en weer sjouwen spontaan rugkla. De ladder is geschikt voor allround klussen, beschikt over treden met antislip en kan tot 1kilogram dragen.


Ladder met stabilisator Stabilo 2xsporten. Een telescoopladders voor elke klus in en rondom het huis. Berg de ladder makkelijk op. Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw telescopische ladder online.


Pro X Line, telescopische ladder - meter. Unieke telescopische aanlegladder voor alle toepassingen. Ingeschoven bijzonder compact. Overweegt u om een telescopische ladder te kopen? In onze collectie uitschuifbare –en vouwladders is er ruime keuze uit de topmerken Das, Telesteps en Altrex.


Onze uitschuifladders zijn goed te gebruiken om problemen rondom het huis op te lossen, vooral in moeilijk bereikbare gebieden. De producten vallen in een . Voor gebruik alcohol, medicijnen of middelen die het reactievermogen kunnen beïnvloeden.

Zorg dat tijdens transport de Multi-ladder is ingeklapt en zorg ervoor dat de Multi-ladder goed. Bent u op zoek naar uitschuifbare ladder ? De Telescoop ladders zijn online bij TL Besparen BV te verkrijgen. De JOMY uitschuifbare gebalanceerde ladder kan aan de onderkant geopend worden.


Dit levert een makkelijke en sluitbare toegang op tot mezzanines en daken. Deze JOMY ladder kan ook bovenaan geopend worden voor een veilige evacuatie, zodat ze ook kan gebruikt worden als brandladder, vluchtladder of voor . Onze standaard ladders zijn beschikbaar als enkelvoudige ladder, ladders bruikbaar in A-vorm of uitschuifbare ladders (ev. met koord). Enkelvoudige ladders hebben een breedte van 360mm en een sportafstand van 250mm. Deze ladders zijn opgebouwd met een rechthoekige ladderstijl ( 70x25mm) en een . Met deze telescopische ladder bereik je de moeilijkste plekjes binnen- en buitenshuis: dak, plafon omheining, etc. Schuif de ladder tot m uit naar de gewenste hoogte.


Moet je werken op een gladde ondergrond? Geen probleede voetjes zijn voorzien van een antisliplaag . Op deze pagina vindt u ons assortiment stokladders. Klik langs de prijs op het winkelwagentje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts