dinsdag 29 september 2015

Tripod hout

Vind tripod hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze is verkrijgbaar als vloer-, en tafelmodel. Hij is in diverse afwerkingen te verkrijgen.


Laat je inspireren door onze verrassende vloerlampen in de webshop!

Deze hoge driepoot lamp zorgt voor e. Ze heeft poten in hout , de lampenkap heeft een witte kleur. Exclusieve uitvoering met houten poten en witte stoffen lampenkap. De naam komt niet uit de lucht vallen, de vloerlamp heeft namelijk poten.


De lamp doet dan ook een beetje denken aan een groot statief. Dit geeft hem een industrieel tintje. Tripodlampen zijn helemaal in.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Specificaties en eigenschappen. Strak, stijlvol en past in vele interieurstijlen. Zuiver tripod vloerlamp hout - zwart.


Gratis bezorging en retournering. De vloerlamp kenmerkt zich door zijn mooie sierlijke vormgeving en de ingetogen neutrale uitstraling. Uitgevoerd in blank hout , kap . Kies je gewenste kleur, zwart of wit en zet hem waar dan ook!


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Uw verlanglijstje wordt slechts tijdelijk opgeslagen. om het langer te bewaren. Een eenvoudig en strak ontwerp om sfeer te brengen in je huiskamer.


Onder het houten fineerlaagje van het onderstel zit een metalen constructie waardoor de lamp stevig op haar drie poten staat. Door de zwarte kleur is hij gemakkelijk te combineren e. Deze lamp geeft een prachtige sfeer! Het hout is druk behandeld en moeten duren voor jaar maar we raden dat het statief is weggespoeld en bedekt met Deense olie of een andere outdoor behandeling van hout een keer per jaar en opgeslagen overwinteren.

Op deze manier kan je goed krijgt jaar gebruik van. Mooie, industriƫle vloerlamp met massief houten statief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts