donderdag 17 september 2015

Kerlite cotto d este

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Its EXTREMELY THIN, LARGE SIZES and perfect flatness are obtained thanks to exclusive INNOVATIVE TECHNOLOGY that gives the . Kerlite ” is het resultaat van een zeer innovatief productiesysteem, bestemd als wand- of vloertegel. Buiten de variant van mm zijn de versies van 3. Enkel bij het versnijden van vrije .

Met als doeleinde duurzame en topkwalitet wand- vloer tegels. Dit alles in een dikte van mm. Geweldige service, vakmanschap, en afspraak is afspraak. Ontdek Kerlite bij Vilvordit, de tegel specialist. Praktischer dan keramiek en even polyvalent als gestratifieerde platen: Kerlite is echt multifunc.


Deze tegel is toepasbaar op zowel wand als vloer. De tegels kunnen worden verwerkt met .

Doordat de tegel extra dun is, is het mogelijk deze tegel direct . Aanbiedingsprijs: € 701. Bestellen Actuele voorraad. Voeg toe aan vergelijking . De hoogwaardige keramische tegels van dit Italiaanse topmerk worden vervaardigd met de nieuwste productiemethodes, met veel aandacht voor detail en afwerking. Architecturaal topmateriaal voor strakke en verfijnde afwerking. Collectie Kerlite Buxy van Cotto d ′ Este met prijzen en voorraad.


Levering van monster tegels. Voor het beste eindresultaat hebben wij een algemeen lijmadvies opgesteld. Bluestone, Buxy, Kerlite en X-Beton. Ook heeft Cotto d ' Este een revolutionaire tegelserie, genaamd Kerlite , voorzien van glasvezel, waardoor de tegel superdun en superlicht is. In afmetingen van 50x5.


NIEUW Kerlite Wonderwall –. Cotto d ' Este heeft innovatie, schoonheid èn charme samengebracht in een waar industrieel kunstwerk, Kerlite Wonderwall. Het vloertegelmerk heeft.

Wonderwall toont zeer artistieke wanddecoratie op de welbekende ultra dunne keramische Kerlite platen van slechts 3mm dikte bij een oppervlakte van 100x300cm! Met de serie Wonderwall zijn er tegels gerealiseerd die nooit eerder gezien zijn, voor de eerste keer voldoet de artistieke wanddecoratie aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts