dinsdag 15 september 2015

Raamuitzetter messing

Weijntjes heeft raamuitzetters in alle stijlen en prachtige materialen, tot en met gesmede exemplaren. Altijd met oog voor detail, afwerking en kwaliteit, zoals bijvoorbeeld telescopische uitzetters die een raam op elke gewenste stand vast houden, maar dan uitgevoerd in messing of verchroomd messing. Direct online te bestellen - snelle levering - voordelig geprijsd - Online Deurbeslagshop. Raambeslag in gietijzer, messing vernikkel messing verouder matnikkel en ongelakt messing zoals raamuitzetters en raamboompjes en voor klapramen.


Telescoop raamuitzetter , gemaakt van messing afgewerkt met een finish messing ongelakt. Dulimex combi raamuitzetter wegdraaibaar voor naar buitendraaiende houten klep- en uitzetraamkozijnen.

Elegante combi raamuitzetter , messing gelakt, lengte 1mm. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Met deze raamuitzetter Dudok kunt u eenvoudig uw woning te ventileren. Deze raamuitzetter is uitgevoerd in messing en naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor hij een glanzende uitstraling heeft. Artikelgroep, messing ongelakt.


Zie ook mijn andere advertenties voor meer messing deurbeslag, huisnummers en andere interessante spullen! De uitzetijzers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en finishes.

Advertenties door Admarkt . De greep van de raamuitzetter bestaat uit ebbenhout. Prijs per stuk: € 8incl. Het tussenstuk van het handvat is gemaakt van massief zwart ebben- hout. RAAMUITZETTER MET STELPEN NIKKEL MAT.


Krukstiften voor raamkruk. Montageplaat voor raamboom stalen ramen. Metaalschroef messing lenskop. Beschikbaarheid: Op voorraad. Verlanglijst Product vergelijk. Stel een vraag over dit product.


Nostalgische raamuitzetter in smeedijzer of messing. In onze webshop vind je de benodigdheden om deze ramen een vleugje nostalgie mee te nemen. Raamuitzetijzers zijn het perfecte hulpmiddel voor draairamen. Kies bijvoorbeeld voor de karakteristieke sfeer van smeedijzer zwart, compleet met een ouderwets werkje . Profiteer ook van hoge korting bij afname van grotere aantallen.


Intersteel Stelpen messing gelakt. Antiek messing raamuitzetter met pen.

Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie. Omschrijving, Tekening, Voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts